• image description
    Handmatige controle van alle profielen
  • image description
    277.797 verstuurde berichten dit jaar
  • image description
    Ook daten op je smartphone en tablet
  • Download on the app store
  • Android App on Google Play

Vind je partner op Match4me.nl

Velen gingen je voor en vonden de partner van hun leven bij Match4me.nl

Het succesverhaal van een vrouw, 38 jaar

“Ik ben alweer enige tijd uitgeschreven, maar ik wilde jullie nog laten weten dat ik via jullie datingsite mijn grote liefde heb gevonden.

Op 5 augustus jl. zagen we elkaar, na een kort en verfrissend e-mailcontact, voor het eerst. De tweede date liet, mede door elkaar opvolgende vakanties, meer dan een maand op zich wachten (16 september jl.), maar toen sprong de vonk echt over.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van een man, 49 jaar

“Via deze site heb ik veel dames leren kennen, waaronder momenteel in elk geval "de ware" :-)

Dus ik ga hier nu verder mee en hoef geen gebruik meer te maken van jullie site.

Als het goed is niet tot ziens.. maar wel bedankt!“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van een man, 36 jaar

“"Relatie gevonden via Match4me. We hebeen het erg fijn samen en besloten om uit te schrijven.

Bedankt voor deze mooie site.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van een vrouw, 47 jaar

“Anderhalve week geleden heb ik mijzelf voor één maandje een betalend lidmaatschap kado gedaan.

De nickname van één persoon die bij mijn profiel leek te matchen, sprak mij erg aan. Ik las verder, had de euvele moed hem aan te schrijven, en...het is gebleken dat wij veel gemeenschappelijk hebben.

De vonk sloeg aan beide kanten onbetwist over.“

Lees het complete verhaal

Duizenden leden zijn aangemeld bij Match4me.nl

En op zoek naar een partner!

Wat anderen zeggen

Hoog-opgeleid daten

"Profielensites singles zijn er op internet genoeg. www.match4me.nl richt zich speciaal op hoger opgeleide singles. Voor serieus daten."

[bron: nrc.next]

Beste sites voor SiS vrouwen

"Betrouwbare site, voor hoogopgeleide singles."

[bron: Sisonline]

Match4me als beste getest

"M/V livf.nl onderzocht een aantal datingsites op kenmerken als veiligheid, snelheid en kwaliteit van antwoorden, bereikbaarheid en openheid over ledenaantallen. Uit dit onderzoek scoorde match4me.nl met het eindcijfer 8 op de hoogste plaats. "

[bron: M/V live magazine]

Rubriek huwelijk

"Ze hadden er weinig vertrouwen in dat ze de 'ware' zouden vinden via internet. Toch schreven Charlotte en Rikkert zich twee jaar geleden in bij Match4me, een ontmoetingssite voor hogeropgeleiden. 'Ik wilde het eens proberen. Op een gegeven moment ga je niet meer "op zoek" in de kroeg,', zegt Charlotte. Na een paar weken te hebben gemaild en gebeld, besloten de twee om elkaar te ontmoeten."

[bron: Elsevier]


Blog

Lees de blogs van Match4me leden

Dierentuin

Bij de kassa van de dierentuin was ik net bezig om voor mij en gezin de kaartjes te betalen, toen ik ze recht vooruit aan zag komen lopen. Een oudere en jongere man beiden van beduidende lengte met tussen hen in een ook op leeftijd zijnde veel kleinere wat gezette dame met een vriendelijk gezicht. Het drietal

Lees verder

Het pijnboompittensyndroom

De geschifte psychotherapeut uit de Netflix-serie ´Lucifer´ heeft een lamp op haar ronde tafel staan, een lamp die met een luidruchtige schakelaar aan en uit te knippen is. Ze kon hem (de lamp) dus hoorbaar woedend uitknippen toen haar cliënt Lucifer, zonder zijn gebruikelijke betaling in de vorm van seksuele diensten, vertrok. Hij (die lamp) ziet er trouwens uit als een broertje van de lamp die naast mijn ronde tafel op de grond staat. Ook met zo´n luidruchtige schakelaar. Waar een vrouw zich al niet verbonden mee kan voelen, zo ´s avonds alleen op de bank.

Lees verder

Liefde

De liefde doet een mens leven, doet een mens ademhalen, doet een mens genieten, doet goed en is een van de noodzakelijkheden waar een mens niet zonder kan en altijd naar op zoek zal zijn. Liefde is meer dan seks alleen – iets waarvan ik ooit merkte

Lees verder

NwJaar

Een nieuw jaar komt eraan en dat is echt iets om bij stil te staan. Zeker nu als daarmee ook een decennium wordt afgesloten en het cijfermatig mooie jaar twintigtwintig begint. Ik stel mij een nieuw jaar altijd voor in de vorm van een jong kind dat hard begint weg te lopen van

Lees verder