• image description
    Handmatige controle van alle profielen
  • image description
    279.722 verstuurde berichten dit jaar
  • image description
    Ook daten op je smartphone en tablet
  • Download on the app store
  • Android App on Google Play

Vind je partner op Match4me.nl

Velen gingen je voor en vonden de partner van hun leven bij Match4me.nl

Het succesverhaal van een vrouw, 38 jaar

“Ik ben alweer enige tijd uitgeschreven, maar ik wilde jullie nog laten weten dat ik via jullie datingsite mijn grote liefde heb gevonden.

Op 5 augustus jl. zagen we elkaar, na een kort en verfrissend e-mailcontact, voor het eerst. De tweede date liet, mede door elkaar opvolgende vakanties, meer dan een maand op zich wachten (16 september jl.), maar toen sprong de vonk echt over.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van een man, 49 jaar

“Via deze site heb ik veel dames leren kennen, waaronder momenteel in elk geval "de ware" :-)

Dus ik ga hier nu verder mee en hoef geen gebruik meer te maken van jullie site.

Als het goed is niet tot ziens.. maar wel bedankt!“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van een man, 36 jaar

“"Relatie gevonden via Match4me. We hebeen het erg fijn samen en besloten om uit te schrijven.

Bedankt voor deze mooie site.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van een vrouw, 47 jaar

“Anderhalve week geleden heb ik mijzelf voor één maandje een betalend lidmaatschap kado gedaan.

De nickname van één persoon die bij mijn profiel leek te matchen, sprak mij erg aan. Ik las verder, had de euvele moed hem aan te schrijven, en...het is gebleken dat wij veel gemeenschappelijk hebben.

De vonk sloeg aan beide kanten onbetwist over.“

Lees het complete verhaal

Duizenden leden zijn aangemeld bij Match4me.nl

En op zoek naar een partner!

Wat anderen zeggen

Hoog-opgeleid daten

"Profielensites singles zijn er op internet genoeg. www.match4me.nl richt zich speciaal op hoger opgeleide singles. Voor serieus daten."

[bron: nrc.next]

Beste sites voor SiS vrouwen

"Betrouwbare site, voor hoogopgeleide singles."

[bron: Sisonline]

Match4me als beste getest

"M/V livf.nl onderzocht een aantal datingsites op kenmerken als veiligheid, snelheid en kwaliteit van antwoorden, bereikbaarheid en openheid over ledenaantallen. Uit dit onderzoek scoorde match4me.nl met het eindcijfer 8 op de hoogste plaats. "

[bron: M/V live magazine]

Rubriek huwelijk

"Ze hadden er weinig vertrouwen in dat ze de 'ware' zouden vinden via internet. Toch schreven Charlotte en Rikkert zich twee jaar geleden in bij Match4me, een ontmoetingssite voor hogeropgeleiden. 'Ik wilde het eens proberen. Op een gegeven moment ga je niet meer "op zoek" in de kroeg,', zegt Charlotte. Na een paar weken te hebben gemaild en gebeld, besloten de twee om elkaar te ontmoeten."

[bron: Elsevier]


Blog

Lees de blogs van Match4me leden

Aanbod

Met neef Sjaak mee om samen een nieuw huis voor hem te bekijken. En dat begon al goed. Jij raadt nooit waar ik vannacht ben geweest - stelde neef. Bespaar mij de details maar, het is van je gezicht af te lezen – was mijn directe reactie.

Lees verder

Valentijnsdag

Het was weer eens Valentijnsdag en ik heb daar helemaal niets mee. In mijn beleving zijn dergelijke dagen uitgevonden door de middenstand, die daar dan ook altijd het meeste profijt van heeft. En wie verwacht er nu een cadeau te krijgen op Valentijnsdag. Maar tijden veranderen

Lees verder

Een blauwe jas

Een klein twistgesprek met mezelf: ¨Klap dicht die laptop. Je hebt al een jas.¨ ¨Er zitten gaatjes in die jas. De zakkleppen en manchetten zien eruit als de nooit gewassen pet van een oude man. Hij is maar één regenbui waterdicht na een wasbeurt.¨ ¨Het is je nieuwe rode jas.¨ ¨Klopt. Ik heb ook een oude rode jas. Mijn rode jas van toen ik een nieuwe nickname zocht.¨ ¨Deze jas is blauw.¨ ¨Goed gezien. Ik ben het trouwens zat om een nickname te hebben.¨ ¨Zullen we tegen de zee gaan schreeuwen?

Lees verder

Video

Ooit en ergens in een ver verleden heeft iemand gedacht dat het wel eens nuttig zou kunnen zijn dat ik kennis nam van de wereld wijsheden en video boodschappen van Tim Veninga. Een persoon die aan vrouwen – en overigens ook aan mannen – belooft dat zij, als zij zijn adviezen volgen, geheid

Lees verder