• image description
    Handmatige controle van alle profielen
  • image description
    291.249 verstuurde berichten dit jaar
  • image description
    Ook daten op je smartphone en tablet
  • Download on the app store
  • Android App on Google Play

Vind je partner op Match4me.nl

Velen gingen je voor en vonden de partner van hun leven bij Match4me.nl

Het succesverhaal van een vrouw, 38 jaar

“Ik ben alweer enige tijd uitgeschreven, maar ik wilde jullie nog laten weten dat ik via jullie datingsite mijn grote liefde heb gevonden.

Op 5 augustus jl. zagen we elkaar, na een kort en verfrissend e-mailcontact, voor het eerst. De tweede date liet, mede door elkaar opvolgende vakanties, meer dan een maand op zich wachten (16 september jl.), maar toen sprong de vonk echt over.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van een man, 49 jaar

“Via deze site heb ik veel dames leren kennen, waaronder momenteel in elk geval "de ware" :-)

Dus ik ga hier nu verder mee en hoef geen gebruik meer te maken van jullie site.

Als het goed is niet tot ziens.. maar wel bedankt!“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van een man, 36 jaar

“"Relatie gevonden via Match4me. We hebeen het erg fijn samen en besloten om uit te schrijven.

Bedankt voor deze mooie site.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van een vrouw, 47 jaar

“Anderhalve week geleden heb ik mijzelf voor één maandje een betalend lidmaatschap kado gedaan.

De nickname van één persoon die bij mijn profiel leek te matchen, sprak mij erg aan. Ik las verder, had de euvele moed hem aan te schrijven, en...het is gebleken dat wij veel gemeenschappelijk hebben.

De vonk sloeg aan beide kanten onbetwist over.“

Lees het complete verhaal

Duizenden leden zijn aangemeld bij Match4me.nl

En op zoek naar een partner!

Wat anderen zeggen

Hoog-opgeleid daten

"Profielensites singles zijn er op internet genoeg. www.match4me.nl richt zich speciaal op hoger opgeleide singles. Voor serieus daten."

[bron: nrc.next]

Beste sites voor SiS vrouwen

"Betrouwbare site, voor hoogopgeleide singles."

[bron: Sisonline]

Match4me als beste getest

"M/V livf.nl onderzocht een aantal datingsites op kenmerken als veiligheid, snelheid en kwaliteit van antwoorden, bereikbaarheid en openheid over ledenaantallen. Uit dit onderzoek scoorde match4me.nl met het eindcijfer 8 op de hoogste plaats. "

[bron: M/V live magazine]

Rubriek huwelijk

"Ze hadden er weinig vertrouwen in dat ze de 'ware' zouden vinden via internet. Toch schreven Charlotte en Rikkert zich twee jaar geleden in bij Match4me, een ontmoetingssite voor hogeropgeleiden. 'Ik wilde het eens proberen. Op een gegeven moment ga je niet meer "op zoek" in de kroeg,', zegt Charlotte. Na een paar weken te hebben gemaild en gebeld, besloten de twee om elkaar te ontmoeten."

[bron: Elsevier]


Blog

Lees de blogs van Match4me leden

Catfight

Die avond waren er zes mensen uitgenodigd en dus zouden wij met acht man aan tafel zitten. Waarop ik vroeg of dat in deze Kojona-tijd nog wel mocht. Dat was duidelijk een verkeerde opmerking waarna ik vijf minuten lang overladen werd met boosheid. Hij had niets te maken met die angsthetzes, niets te maken met onhygiënische muilkorven, niets te maken met wat de treiterhomo uit Den Haag

Lees verder

PickupArtist

Zelf heb ik toch even moeten kijken naar de woorden Pickup Artist wat een typisch Amerikaanse uitdrukking is en je zou aan die woorden bijna een andere betekenis geven. Een Pickup Artist is een man die zich tot doel heeft gesteld om met een zekere regelmaat in uitgaansgelegenheden of op datingsites willekeurige vrouwen op te pikken voor een one-night-stand.

Lees verder

DateWensen

Vrouwen zoeken naar een man van 4/5 jaren ouder die groter is, symmetrisch gebouwd is, met een breed gezicht en brede kaak en met een gelijke of hogere maatschappelijke status het liefst aan de top van de Pyramide en die niet te aardig is – volgens professor Jordan Peterson.

Lees verder

JordanPeterson

Ik ben een beetje verslingerd geraakt aan de video colleges van Jordan Peterson, professor klinische psychologie aan de Universiteit van Toronto. De wijze waarop hij zijn boodschap brengt, is opmerkelijk, zeer leerzaam en hij brengt altijd punten naar voren die aanleiding zijn voor reflectie. In latere blogjes kom ik nog terug op zijn visie op man en vrouw in de datewereld.

Lees verder