• image description
    Handmatige controle van alle profielen
  • image description
    294.250 verstuurde berichten dit jaar
  • image description
    Ook daten op je smartphone en tablet
  • Download on the app store
  • Android App on Google Play

Vind je partner op Match4me.nl

Velen gingen je voor en vonden de partner van hun leven bij Match4me.nl

Het succesverhaal van een vrouw, 38 jaar

"Ik ben alweer enige tijd uitgeschreven, maar ik wilde jullie nog laten weten dat ik via jullie datingsite mijn grote liefde heb gevonden.

Op 5 augustus jl. zagen we elkaar, na een kort en verfrissend e-mailcontact, voor het eerst. De tweede date liet, mede door elkaar opvolgende vakanties, meer dan een maand op zich wachten (16 september jl.), maar toen sprong de vonk echt over."

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van een man, 49 jaar

"Via deze site heb ik veel dames leren kennen, waaronder momenteel in elk geval "de ware" :-)

Dus ik ga hier nu verder mee en hoef geen gebruik meer te maken van jullie site.

Als het goed is niet tot ziens.. maar wel bedankt!"

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van een man, 36 jaar

"Relatie gevonden via Match4me. We hebeen het erg fijn samen en besloten om uit te schrijven.

Bedankt voor deze mooie site."

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van een vrouw, 47 jaar

"Anderhalve week geleden heb ik mijzelf voor één maandje een betalend lidmaatschap kado gedaan.

De nickname van één persoon die bij mijn profiel leek te matchen, sprak mij erg aan. Ik las verder, had de euvele moed hem aan te schrijven, en...het is gebleken dat wij veel gemeenschappelijk hebben.

De vonk sloeg aan beide kanten onbetwist over."

Lees het complete verhaal

Duizenden leden zijn aangemeld bij Match4me.nl

En op zoek naar een partner!

Wat anderen zeggen

Hoog-opgeleid daten

"Profielensites singles zijn er op internet genoeg. www.match4me.nl richt zich speciaal op hoger opgeleide singles. Voor serieus daten."

[bron: nrc.next]

Beste sites voor SiS vrouwen

"Betrouwbare site, voor hoogopgeleide singles."

[bron: Sisonline]

Match4me als beste getest

"M/V livf.nl onderzocht een aantal datingsites op kenmerken als veiligheid, snelheid en kwaliteit van antwoorden, bereikbaarheid en openheid over ledenaantallen. Uit dit onderzoek scoorde match4me.nl met het eindcijfer 8 op de hoogste plaats. "

[bron: M/V live magazine]

Rubriek huwelijk

"Ze hadden er weinig vertrouwen in dat ze de 'ware' zouden vinden via internet. Toch schreven Charlotte en Rikkert zich twee jaar geleden in bij Match4me, een ontmoetingssite voor hogeropgeleiden. 'Ik wilde het eens proberen. Op een gegeven moment ga je niet meer "op zoek" in de kroeg,', zegt Charlotte. Na een paar weken te hebben gemaild en gebeld, besloten de twee om elkaar te ontmoeten."

[bron: Elsevier]


Blog

Lees de blogs van Match4me leden

Joepie

Nooit te laat voor goede voornemens voor het nieuwe jaar. In de hoop en de verwachting deze goede voornemens het hele jaar 2021 en het liefst ook nog de komende jaren vol te houden. Ik heb het dan niet over het teveel eten van chocolade – wat ik zo vreselijk lekker vind – maar over het uitsluitend aandacht besteden aan mannen die werkelijk waarde hebben.

Lees verder

BetrouwbaarheidScherm

Ik keek uit het raam, zag hem voorbij lopen en hij keek mij recht in de ogen. Voldoende om subiet mijn huis uit te rennen naar iemand waar ik altijd welkom zou zijn. Ik werd ontvangen alsof ik een mooi cadeautje was. Ik begon mij net te vervelen, wilde je al bellen en nu kom jij toch binnenvallen – was mijn ontvangst - waarna hij verder ging met – mooi, dan gaan wij deze zonnige dag gebruiken om wat aardigs te doen. Leek mij prima

Lees verder

Waardering

Help mij hier even mee, wil je. Hij stond bovenop een trap met een plafonniere in zijn ene hand en een lamp in de andere hand. Voor het gemak nam ik de plafonniere van hem aan en daarna de kapotte lamp, zodat hij de nieuwe lamp erin kon draaien en vervolgens de plafonniere weer kon bevestigen. Onder het naar beneden stappen van de trap zuchtte hij ervan en vertelde – vandaag ging werkelijk alles fout wat maar fout kon gaan.

Lees verder

Jongetjes/Meisjes

Hebt u het ooit meegemaakt dat een man, waarmee je bezig bent om voorzichtig contact op te bouwen waarna je wilt kijken of er werkelijk iets inzit samen, plotseling laat vallen dat jongetjes en meisjes op seksgebied elkaar dienen te helpen?

Lees verder