Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 20 februari 2017

Kilometerprijs en openheid

Na ettelijke verzoeken van M4M om weer eens iets op deze plaats te schrijven te hebben genegeerd, toch maar weer eens iets stichtelijks van mijn kant.

Er zijn in de afgelopen periode een aantal dames geweest waar ik mee op date ben gegaan. Stuk voor stuk waren de doorgebrachte uren niet verspild. De horeca voer er wel bij en de schoenmakers ook.

Lees verder!

geplaatst door Roost - nog geen reactieszondag 12 februari 2017

De Valentijnskaart

Nog vier nachtjes slapen en dan is het Valentijnsdag. Niet dat ik wakker lig van de voorpret. Niet dat ik last zal hebben van Valentijnsdag, of gemak; het is elke dag wel een speciale dag, niet waar? Vandaag bijvoorbeeld is het WarmeTruienDag, de dag waarop wij (ja wij!) een extra trui aantrekken waardoor wij de thermostaat op 16 graden kunnen zetten waardoor wij de aarde zullen redden van de ondergang. Het is meer dat Valentijnsdag even vanzelfsprekend lijkt te worden als die andere van oorsprong heidense feesten.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - nog geen reactiesdonderdag 2 februari 2017

Onmogelijke liefde deel 1

Ik wilde weg. Naar Amsterdam. Naar het westen. Waar ik ooit vandaan kwam. De frisse zeelucht. Iets vlottere mensen. En voor de muziek. De kunst. Het theater. Als muzikant.
Nu was ik zo dom geweest mezelf te laten uitkopen voor ik iets anders had. Met de gedachte, o, geen probleem, ik heb 20 jaar inschrijving, een ander huis is zo gepiept. En dan ruilen met een Amsterdammer, klaar is Kees. Maar zo gemakkelijk ging dat niet. O, ja, een flatje, op 3 hoog. Maar daar kon ik moeilijk mee aankomen. O, ja, vraag zat van Amsterdammers naar een woning in dit klein stadje, in de natuur, weg van de drukte. Dat was het punt niet. Maar dan ging het op z'n minst wel over een woning met tuin. Om in de ruil aan te bieden. En dat kon ik voorlopig wel vergeten. Zelfs met 20 jaar inschrijving. Ik stond dus op straat. Na die uitkoop-affaire. Hoe dom kon ik zijn. Geen eigen plek meer. Dat lag kwetsbaar. Een stil rustpunt. Waarin het stof van mijn heftig leven weer even neer kon dalen. Maar dat plekje was er niet.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - nog geen reactieswoensdag 1 februari 2017

Dus wie weet.....

Het vriest of het dooit. Iets er tussenin bestaat niet. Deze week dooide het. En als we de pluim moeten geloven gaat het volgende week weer vriezen. Dus wie weet.....

Op een datingsite vriest of dooit het ook lijkt het wel. Maandenlang dooide het, tot mijn grote frustratie. Ik ben best kieskeurig in wie ik aanschrijf. Desondanks ging er een redelijk aantal mails de deur uit. Op de meeste hoorde ik uiteraard niets terug. Op andere kreeg ik de reactie “Sorry, maar ik heb sinds een maand contact met een leuke dame.” “Nou dat zal ze dan leuk vinden, dat je nog open en bloot op een datingsite staat,” schrijf ik dan altijd bijna terug. Bijna, want ik weet natuurlijk best dat het een smoesje is. De betreffende heer ziet me niet zitten, of staan, en dat mag. Een enkeling schrijft eerlijk dat hij zich met mij geen toekomst kan voorstellen. Dat zijn eigenlijk de prettigste afwijzingen. En afwijzingen horen erbij, als je daar niet tegen kan, moet je je niet op een datingsite begeven.

En nu ineens vriest het en niet zo’n beetje ook.

Lees verder!

geplaatst door Hanna - 3 reactieszondag 22 januari 2017

Stappenstress

Een goede vriendin van mij maakte het onlangs mee: Zij is ook aan het daten en had een contact opgedaan op een datingsite. De man in kwestie wilde onmiddellijk afspreken maar gaf, buiten wat er in zijn profiel stond, niets over zichzelf prijs. Hij hield aan en mijn vriendin hield de boot af. Meteen daarop werd zij bedankt en was de man vertrokken. Daar zat zij dan beduusd te zijn.

Ik heb zelf wel eens van die gelegenheden gehad waarin ik behoorlijk lang voorzichtig moest aanhouden voor het tot een ontmoeting kwam. Het is natuurlijk lastig als je weinig tijd voor jezelf hebt, om wat voor legitieme reden dan ook. Kinderen die nog niet zelfstandig zijn vormen in dezen zeer legitieme redenen, geen twijfel aan wat mij betreft.

Uiteindelijk zitten wij allemaal op een datingsite om iets leuks te laten gebeuren. Dat leuke houdt het ontmoeten van andere mensen in, doorgaans van de kunne waar je seksuele voorkeur naar uitgaat. En dan is het wel vereist dat het tot een afspraak komt om de ontmoeting te laten plaatsvinden.

Iedere reden om iets niet te laten gebeuren, hoe legitiem ook, is uiteindelijk de reden waarom het niet gebeurt. Misschien denk ik te simpel: Je zit op een datingsite om de liefde van je leven te zoeken, en dan moet je niet terugschrikken om de volgende stap te zetten. Het argument “maar ik ken je niet!” is technisch gesproken volkomen juist, maar blokkeert meteen alles. Er is voldoende aan tips & trucs beschikbaar om een eerste ontmoeting veilig te laten verlopen, variërend van het afspreken in openbare gelegenheden tot een vriendin op een afgesproken tijd laten bellen zodat je een plausibel verhaal kunt houden over een ramp in het leven van die vriendin, welke ramp maakt dat je onmiddellijk weg moet. Uiteraard houd je dat verhaal alleen als jij je date kwijt wilt. [lees verder]

Lees verder!

geplaatst door Roost - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl