Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 21 maart 2021

TheeMetWolkjeMelk

De zon kwam net op toen ik wakker werd en meteen ging mijn blik naar de man naast mij. Hij was nog diep in slaap en ik was bezig om langzaamaan goed wakker te worden. Een blik op de klok leerde mij dat het 6 uur in de ochtend was en sjah – normale mensen zoals hij slapen dan nog. Wij hadden deze nacht niet stilgezeten of stilgelegen, want dat is een beter woord daarvoor.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - nog geen reactieszondag 14 maart 2021

Date

Het is wat tegenwoordig om een date te regelen. Geen restaurant, café of ander uitje zoals een dierentuin open en het is geen oplossing om de date meteen bij mij thuis uit te nodigen of omgekeerd naar zijn huis te gaan. Ik wil eerst even kijken of de date wel de date is die ik in mijn gedachten van hem gemaakt heb. Gewoon – eerst kijken wat voor vlees ik in de kuip heb.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - nog geen reactieszondag 7 maart 2021

Aantrekkelijk

Zo grappig – ik las ergens dat een man die met een hond rondloopt een vrouwentrekpleister is. In mijn dorpje zijn er veel mannen met honden en op basis van de hond ga je langzaam maar zeker de man herkennen. Maar om nu te zeggen dat die hond zijn baas een extra aantrekkingskracht geeft -nee dat heb ik toch nooit kunnen ontdekken.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - nog geen reactieszondag 28 februari 2021

KnapOfNiet

Zo aardig en tegelijkertijd zo vreemd – de stelling dat vrouwen kiezen voor knappe mannen voor een korte termijn relatie en kiezen minder knappe mannen voor een lange termijn relatie. Aardige stelling – omdat het aanleiding geeft tot nadenken – zou de stelling waar zijn of niet. Vreemde stelling – omdat iedereen een andere voorstelling heeft van wat een knappe man/vrouw is.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - nog geen reactieszondag 21 februari 2021

Fikkie

Geen enkele Gordiaanse knoop is ooit definitief middendoor gehakt; hij heeft de onaangename eigenschap zichzelf weer in de knoop te leggen. Jung zal met deze stelling ongetwijfeld bedoeld hebben de menselijke tumulten die wel eens plaatsvinden in een relatie. Maar de Gordiaanse knoop is in werkelijkheid wel degelijk ontward door Alexander de Grote. Hij hakte de Gordiaanse knoop doormidden

Lees verder!

geplaatst door Rianne - nog geen reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl