Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 17 januari 2021

Joepie

Nooit te laat voor goede voornemens voor het nieuwe jaar. In de hoop en de verwachting deze goede voornemens het hele jaar 2021 en het liefst ook nog de komende jaren vol te houden. Ik heb het dan niet over het teveel eten van chocolade – wat ik zo vreselijk lekker vind – maar over het uitsluitend aandacht besteden aan mannen die werkelijk waarde hebben.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - nog geen reactieszondag 20 december 2020

BetrouwbaarheidScherm

Ik keek uit het raam, zag hem voorbij lopen en hij keek mij recht in de ogen. Voldoende om subiet mijn huis uit te rennen naar iemand waar ik altijd welkom zou zijn. Ik werd ontvangen alsof ik een mooi cadeautje was. Ik begon mij net te vervelen, wilde je al bellen en nu kom jij toch binnenvallen – was mijn ontvangst - waarna hij verder ging met – mooi, dan gaan wij deze zonnige dag gebruiken om wat aardigs te doen. Leek mij prima

Lees verder!

geplaatst door Rianne - nog geen reactieszondag 13 december 2020

Waardering

Help mij hier even mee, wil je. Hij stond bovenop een trap met een plafonniere in zijn ene hand en een lamp in de andere hand. Voor het gemak nam ik de plafonniere van hem aan en daarna de kapotte lamp, zodat hij de nieuwe lamp erin kon draaien en vervolgens de plafonniere weer kon bevestigen. Onder het naar beneden stappen van de trap zuchtte hij ervan en vertelde – vandaag ging werkelijk alles fout wat maar fout kon gaan.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - nog geen reactieszondag 6 december 2020

Jongetjes/Meisjes

Hebt u het ooit meegemaakt dat een man, waarmee je bezig bent om voorzichtig contact op te bouwen waarna je wilt kijken of er werkelijk iets inzit samen, plotseling laat vallen dat jongetjes en meisjes op seksgebied elkaar dienen te helpen?

Lees verder!

geplaatst door Rianne - nog geen reactieszondag 29 november 2020

FeelingGood

De wereld voelt beter dan ik dat maandenlang heb kunnen voelen. Het hele leven lacht mij toe – zakelijk en privé. Laat mij maar uitgestrekt op mijn bank liggen met een goed glas naast mij en mijn favoriete muziek uit de luidsprekers. Waarna hij een feestelijke grijns mijn kant op stuurde en zijn glas naar mij ophief.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - nog geen reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl