Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 13 oktober 2019

ManInSuit

Zoals een man kijkt naar vrouwen in rok of jurk, zo kijk ik graag naar een man in pak. Het heeft altijd wel iets, zo’n man in pak. Je kunt bij zo iemand van alles aan werkomgeving bedenken. Van een baan in een hotel, tot een werkplek bij een bank of ergens in een openbare functie. Er moet gezegd worden dat een pak bij de ene man beter staat dan bij de ander.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - nog geen reactiesdinsdag 8 oktober 2019

Al wat ouder

Hij zei dat ik al wat ouder was - wat viel onder het hoofdstukje ´waarom niet.´ Hij was nog wat jonger. We hadden dus niet tegen elkaar gejokt in het voortraject maar die jurk trek ik mooi nooit meer aan. Het koordje was toch al gerafeld.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - nog geen reactieszondag 6 oktober 2019

Heimwee

Ik heb er vooral in de herfst last van. Lezers die nu denken dat ik me aansluit bij de herfstdepressie waar veel van mijn generatiegenoten mee kampen, kan ik geruststellen. Daarvan is geen enkele sprake.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 3 reactieszondag 6 oktober 2019

Idiotie

In de relatie tussen man en vrouw kan het gebeuren dat het woord idiotie voor je ogen voorbijkomt. Idiotie in de wijze van optreden, idiotie in het verzwijgen van van alles en nog wat en idiotie dat wellicht is vastgeroest in het denkpatroon.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - nog geen reactieszondag 29 september 2019

Mannen

Wat kunnen mannen hun liefdesleven moeilijk maken voor zichzelf. Dat ligt nogal eens aan het gegeven dat mannen veelal functioneren in groepen. Zo’n mannengroep zal altijd een mening hebben over hoe vrouwen behandeld dienen te worden. En zeker zullen al die mannen direct klaarstaan om die ene vrijgezel in de groep

Lees verder!

geplaatst door Rianne - nog geen reactiesVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl