Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 27 juni 2021

17Ways

Natuurlijk – beauty is in the eye of the beholder – en smaken verschillen, maar nota bene de Quote publiceerde ooit een lijst van 17 manieren waarop een man zijn aantrekkelijkheid zou kunnen verhogen. En geloof mij het is een lachlijst van jewelste. Zo aardig en natuurlijk zit er een zekere waarheid in, maar ik vraag mij af of een echte man al niet zelf een aantal van die 17 manieren heeft geprobeerd in zijn zoektocht naar de ware.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 20 juni 2021

Liefde

Dat woord liefde dat telkens door mijn hoofd vliegt en zo lastig is om als gevoel vast te houden. Dat woord liefde dat ieder mens in zijn leven zo zelden voorbij ziet komen en nog zeldzamer gebruikt. Dat woord liefde waarvan eerder ieder ander je vertelde wat dat zou kunnen betekenen voor je gemoedstoestand en wat, toen je dat eindelijk zelf tegenkwam, bij jou totaal andere reacties gaf en geeft.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 13 juni 2021

Trike

Zomaar een oude geliefde tegen het lijf gelopen en hij herkende mij eerder dan dat ik hem herkende. Maar ik moet ook zeggen dat mannen op een motor, met helm en al, lastig te herkennen zijn. Het was dat hij zijn helm afdeed, en mij een vrolijke glimlach toewierp, dat ik zag wie hij was. Wij gingen samen naar het enige terrasje dat dit dorp rijk is en ik moet zeggen dat je als passagier op een Trike toch wel erg hoog zit. Ik was blij dat het een kort en rustig ritje was en had wel meteen de nijging om vriendlief goed vast te houden. Het voelde prettig vertrouwd.

Lees verder!

geplaatst door Riannezaterdag 5 juni 2021

Daten

De Canadees Jesse Cook, bekend om zijn fraaie gitaar composities, is merkwaardig genoeg geboren te Parijs, Frankrijk, en heeft een groot deel van zijn jeugd en zeker alle zomervakanties doorgebracht in het departement Aveyron in Zuid-Frankrijk en ook in Arles, Noord-Spanje en Barcelona. In Aveyron werd jarenlang gewoond in een huis met anderhalve meter dikke muren, enorm grote open haarden, zonder elektriciteit, zonder stromend water,

Lees verder!

geplaatst door Riannewoensdag 2 juni 2021

Wijsheden

Boeddha wordt vaak afgebeeld als een man met een vriendelijk bol gezicht, een daarbij passend bollig lijf en sommige van zijn wijsheden zijn zo toepasbaar op het date gebeuren. Neem bijvoorbeeld de quote – Hoe een man jou behandelt, geeft meteen aan hoe hij over je denkt. En wat heb ik bij het daten al niet meegemaakt wat dat betreft?!

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl