Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 5 juli 2020

LiefdesSchade

Hai liefie - Jij raadt nooit wat mij nu weer overkomen is! – was het eerste wat ik te horen kreeg toen ik de woonkamer binnen kwam wandelen. Op neef Sjaaks pad komen altijd bijzondere gebeurtenissen, want hij is als een magneet voor alles wat idioot is. Ik plofte in mijn vaste stoel, nestelde mij

Lees verder!

geplaatst door Rianne - nog geen reactiesdonderdag 2 juli 2020

Overwegingen bij een verjaardag

Zo is het dus om zeventig te zijn. Zeventig jaar. Beetje moe wakker. Logisch, na het duin- en strand ommetje van ruim twintig kilometer, gisteren? Het zou zomaar kunnen. Maar misschien is ´Broze aarde, een mis voor het universum´ van Antjie Krog niet het goede boek om vredig bij in slaap te vallen: ´... hoe kunnen wij zorgen voor de aarde als wij niet zorgen voor elkaar / hoe kunnen wij zorgen voor elkaar als wij niet zorgen voor de aarde?´

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - nog geen reactieszondag 28 juni 2020

DeOlympus

Het is lang geleden dat het in Nederland zo warm was en zoveel mensen de mooie stranden gingen opzoeken. Strand, zeewind, zoute zee en kijken naar de andere strandgangers. Vanaf peutertijd en tot de Uni - In het zicht van een mooie zonnige dag - maakte mijn vader ons even voor vijf uur in de ochtend wakker en waren wij nog voor zes uur op het strand van Zandvoort.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - nog geen reactieszondag 21 juni 2020

Excuus

Hij keek bijna wanhopig mijn kant op en merkte op – zo’n mooie zon buiten en het doet mij niets. Er ligt een steen op mijn hart en ik weet niet hoe ik die weer kwijt kan raken. Gevolgd door een diepe zucht. Ik wees hem op de ijskoude citroenthee die ik net voor hem had neergezet omdat ik wist dat hij dat lekker vond.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - nog geen reactieszondag 14 juni 2020

De tekencheck, deel twee

Een droom. Ik zit in de trein, veilig bij het raam. Buiten rent een man door het weiland; zijn blauwe overall fladdert rond zijn pezige gestalte. Ik kan zijn gezicht niet zien, hij draagt een groot bord aan een stok voor zich uit. Op het bord staat de zwart-wit afbeelding van een gezicht. Een klap - en het gezicht bedekt het hele raam naast me. Ik verstijf, kan niets anders doen dan blijven zitten waar ik zit.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - nog geen reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl