Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 21 januari 2018

DE DATE

Met een grote toeval kwamen we elkaar op deze datingsite tegen. Ik was al een tijdje ingeschreven en zij wilde graag zonder foto en een heel minimale profiel eens gaan kijken wat is dat nu allemaal op zo’n datingsite. Zonder een foto te zien of een leuk profiel te zien heb ik wel geschreven. Goh, hoe kan ik nu reageren op een persoon die zich niet kenbaar wilt geven en ook niet laten zien wie ze iets. Wil ook niet op een blind paard gokken maar de woorden in het profiel komen warm over. Vandaag schijnt de zon, ik heb zeer goede zin en kijk met plezier naar de toekomst. Dus ik zet al mijn bedenkingen even over boord en schrijf je de brief.

Lees verder!

geplaatst door Lev1 - 1 reactiezondag 21 januari 2018

Trouw

Als ik even tekort aan stof heb om een blogje te schrijven, dan is de relatiecoach altijd de aangewezen persoon voor het opdoen van een onderwerp dat aandacht verdient. Zo stuitte ik op een stukje van zijn hand dat mannen over het algemeen twee gezichten hebben. Want praktisch alle mannen willen een relatie met een leuke vrouw, maar ook praktisch alle mannen willen seks met mooie vrouwen zonder dat daar een relatie aan vast zit.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 2 reactiesdonderdag 18 januari 2018

Op reis met een rugtas

Mijn oranje wandel-rugtas was versleten; de stof aangetast door het water van de Waddenzee, het rugpand verslapt door jarenlang intensief gebruik. Ik mocht van mijn kroost als verjaardagscadeau een nieuwe uitzoeken - wat ik in eerste instantie te haastig deed. Ik moest dus met bus en trein terug naar de verre stad om hem te ruilen. Gelukkig kan dat met een rugtas. Een geliefde laat zich niet zomaar terughangen aan het haakje in de winkel: een hechtingsproces kan ook in omgekeerde volgorde behoorlijk ingrijpend verlopen. Hoe dan ook, deze nieuwe rugtas was groter dan de eerste, wat hem zowel aantrekkelijk als onhandig maakte. Ik moest er immers mee naar huis en ik had al een tas bij me.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - nog geen reactiesdinsdag 16 januari 2018

We gaan gewoon weer normaal doen.

Zou graag luchtig op mijn manier willen zijn helaas het lukt niet. Op mijn netvlies staat het drama van de horror familie uit Amerika gebrand. De mens….. ik schaam me rot.

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactieszondag 14 januari 2018

Groen

Nieuw, vers en groen is de wereld om mij heen en alles lijkt te dansen van plezier. Ik heb er gewoon weer zin in. De uitdrukking – zo groen als gras – kan veel betekenen in de Nederlandse taal. Ook dat iemand pas begonnen is aan een bepaalde taak, daarover onzeker is, nog niet weet hoe te handelen en/of hoe zich te gedragen. Zo aardig van toepassing op de eerste stappen op dategebied. Bij mij waren die eerste stappen meteen een regelrechte ramp. Jaren her

Lees verder!

geplaatst door Rianne - nog geen reactiesVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl