Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 20 oktober 2017

Waar wij verschijnt, verdwijnen ik en jij

Op een dating site gaan zoeken naar een wij, lijkt wel een onmogelijk opgave maar ik geloof er wel in. Soms zie ik profielen voorbij komen met een paar woorden en daarbij ook nog een paar delen helemaal niet ingevuld. Mijn vraag is dan steeds zijn deze dames dan wel echt opzoek, of willen ze wel gevonden worden? Verliefd worden en de chemie vinden is zo prachtig. Het geeft je gevoel ruimte en emotie worden weer licht. Heel vaak blijven de echte verliefde gevoelens onbesproken, wetend dat de liefde onmogelijk als onbereikbaar is. Dit kun je uiten door je profiel maar half in te vullen of met een paar steekwoorden te weergeven. Zou dit dan onbewust zoeken zijn naar die onmogelijke liefde? Voor mij is een onmogelijke liefde totaal iets anders, namelijk: De ander is al getrouwd, heeft een lange en vaste relatie en heeft kinderen of is de liefdespartner van je beste vriend of vriendin, of jijzelf bent getrouwd.

Lees verder!

geplaatst door Lev1 - 1 reactiewoensdag 18 oktober 2017

Weef

Overpeinzend

Weven is vrouwelijke wijsheid
Scheppen werd er geschreven
Ter bevoogding van vrouwelijkheid
In het Hebreeuws staat er weven.

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactieszondag 15 oktober 2017

SOULMATE en zielsverwant

Hoe kan je nu je partner beschrijven als je niet echt weet hoe je juist dat gevoel moet beschrijven of verwoorden. Je voelt het wel maar dan..........
De term soulmate, Nederlands: boezemvriend, verwijst naar een persoon met wie men een zeer diepe verwantschap ervaart op het gebied van vriendschap, liefde, intimiteit, seksualiteit of spiritualiteit. Meerdere soulmates toegestaan.
Er bestaan verschillende gradaties van zielsverwantschap tussen mensen. Een van de meest krachtige en langdurige vormen van zielsverwantschap is de tweelingziel, ook wel genaamd "twin soul", of de "twin flame": één gesplitste ziel in twee verschillende lichamen. De tweelingziel wordt ook wel beschouwd als ultieme soulmates.

Lees verder!

geplaatst door Lev1 - nog geen reactiesvrijdag 13 oktober 2017

Verkering uit, of hup, daar is al een ander

Onbegrijpelijk. Nou ja, vanuit mezelf. Hoe lang al ik date. Maar bij anderen gaat het allemaal schijnbaar vanzelf. O, ja, van alles kom ik tegen. Soms zijn ze leuk, maar niet aantrekkelijk. Soms zijn ze aantrekkelijk, maar weer niet leuk. En is dat aantrekkelijke ook weer snel verdwenen. Soms is er de combinatie aantrekkelijk en leuk, maar dan is er weer wat anders. Ik weet het niet. Kan er nooit precies de vinger op te leggen. Er valt ook niks te forceren. Want het moet toch allemaal vanzelf gaan, zou ik zo zeggen. 

Lees verder!

geplaatst door Parlante - nog geen reactieswoensdag 11 oktober 2017

Stoptober

Geplande acties. Overal wordt ons gedrag beïnvloed. Wordt gepoogd ons te verleiden. Dit met middelen die ons daarbij zouden ondersteunen en ons moeten motiveren andere keuzes te maken of te volharden in onze keuzes waar de actie bij aansluit. Het mooie krachtenspel gericht op in- en extrinsieke motivatie.

Lees verder!

geplaatst door Indi - nog geen reactiesVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl