Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 25 april 2017

Lekker wippen

Soms krijgt een date een heel onverwachte wending, zoals ik in het begin van mijn dating avonturen heb mogen ervaren. Ik heb geaarzeld of ik je deze belevenis wel moet vertellen, want achteraf schaam ik me wel een klein beetje. En ik wil vooral geen gedoe met de mensen die van Venus komen. Daarom waarschuw ik voor de zekerheid toch maar even vooraf, als een soort leeswijzer. 

Lees verder!

geplaatst door Kompas - nog geen reactieswoensdag 19 april 2017

Date in de Eredivisie

Eerlijk waar. Ik ben al jaren aan het oefenen. Na een scheiding op latere leeftijd en na een poosje uitbundig van de vrijheid genoten te hebben is bij mij het verstand gekomen. Nou ja het was er natuurlijk al wel een beetje, maar je begrijpt wel wat ik bedoel. Jij bent natuurlijk niet voor niks door de ballotage van deze site gekomen.
Mijn oefenwedstrijdjes heb ik in verschillende lagere divisies gespeeld. En eerlijk waar. Ik ben daar nooit verder gekomen dan een treurig gelijkspelletje.

Lees verder!

geplaatst door Kompas - 8 reactieswoensdag 19 april 2017

Vrije liefde 2

Ja, dat contact. Wat zijn eigen vorm vindt. Waarin we heerlijk wegstromen. Het echt in zijn eigen kwaliteit kan komen. Omdat we geen eruit-tredende waakzaamheid hebben. Wat is er dan fijner dan in echte overgave in elkaars armen liggen.
Maar het is een droom. De werkelijkheid is anders. Als je er zo open ingaat, kom je meestal van een kouwe kermis thuis. Dat ga je niet doen. Ja, als andere mensen ook helemaal open zijn, altijd echt zouden zeggen wat ze vinden en voelen, dat zou al een hoop schelen. Maar dat doen ze niet. En jij gaat dan ook niet direct zeggen waar je staat, wie je bent, wat je ter plekke voelt, wat je raakt. Kun je op afgerekend worden. Afgekeurd. Afgewezen. Dat laat je niet gebeuren. Dus ja, dan maar eenzaam en bang in een hokje. Maar daardoor ga je juist intens verlangen. Daar schuilt dan weer het gevaar in van een blinde vlek. Dat je je met mooie woorden en lieve ogen in laat palmen.
En dan voor de zoveelste keer weer op je bek. Belogen, bedrogen, vernederd en gekwetst. Uiteindelijk dan maar leren uit je doppen kijken. Om niet verblind door verlangen de schapen van de bokken te kunnen scheiden. Maar ja, als je dan eens kijkt wat rest. Zijn we ook weer niet te benijden.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - nog geen reactieswoensdag 19 april 2017

Vrije liefde

Ja, een contact. Wat zijn eigen vorm vindt. Waarin we heerlijk wegstromen. het echt in zijn eigen kwaliteit kan komen. Omdat we geen eruit-tredende waakzaamheid hebben. Wat is er dan fijner dan in echte overgave in elkaars armen liggen. Geen overgave die je kiest, maar die je overkomt. Om daar dan in weg te drijven. O, ja, in deze taal van samen, houd het kiezend ‘ik’ gewoon zijn mond. Ook, als het contact weer uiteen spoort. Waarin je eenvoudig meebeweegt. Zoals het is. Zonder pijn, omdat je niet meer maakt dan wat er werkelijk was. En een keus daarin ook nooit meer is, dan wat al lang verkozen.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - nog geen reactiesmaandag 17 april 2017

Zijn teennagels

Smerige titel, dit, ik weet het. Om veel lezers te trekken zou ik de woorden seks, chocolade en rode wijn moeten gebruiken, gelardeerd met een vleugje ‘zout op mijn huid’. ‘Teennagels’ doet mij denken aan de slappe lach-sessies met m’n ex-schipper, in de punt van zijn zeeschouw. Aan zijn quasi misnoegen omdat mijn ‘smerig’ de zijne overtrof. Seks, chocolade en rode wijn. Maar dit blog gaat nu eenmaal over teennagels - en over de liefde, natuurlijk: ‘Een goede test voor de ware liefde is of je de gedachte kunt verdragen de teennagels van je beminde te knippen.’*

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - nog geen reactiesVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl