Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 16 mei 2017

Groot geschapen


Het is een heikel onderwerp, maar ik denk dat we het er toch maar eens over moeten hebben.

Does size matter?


En even voor de duidelijkheid; we hebben het over een paar centimeter meer of een paar centimeter minder. Een wereld van verschil in beleving. En een geweldige bron van misverstand.

Lees verder!

geplaatst door Kompas - 2 reactiesvrijdag 12 mei 2017

Over de liefde en ander ongemak

Het is stil in huis - en dat zou het niet moeten zijn. De mannen op werkschoenen hebben nog een half uur. In de ochtend zouden ze komen, staat er in de brief, vertelde de man die gisteren alvast een kijkje kwam nemen. En nu zijn ze bij de overbuurvrouw aan het werk. Bij haar, terwijl ze aan mij waren beloofd. Er ligt hagelslag op het streepjes-kleed onder de keukentafel. Chocoladehagelslag, zelf gemorst. De stofzuiger staat diep in de trapkast achter de schoenen en ik heb het nog koud ook. Het is gewoon een kutdag vandaag.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - 1 reactiezondag 7 mei 2017

Kleren maken de man?

Wat is er heerlijker dan zitten op een terras. En dan kijken naar wat er zoal voorbij komt. In alle soorten en maten. Modische typjes, volgens de laatste trend gekleed. Maar missen de persoonlijke touché. Of de gekleurde vlinders. Smaakvol en eigen. Hun kleding een weerslag van hun innerlijk leven. Of mensen in onvoorstelbare combinaties. Soms van een schreeuwende lelijkheid. Dat je denkt, dat die mevrouw bij het aantrekken van die rok niet halverwege dacht, waar ben ik mee bezig? Nee, gewoon aangetrokken. Niks aan de hand. Gewoon mee de straat op.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - nog geen reactiesvrijdag 5 mei 2017

Het kruisverhoor

De zon scheen toen het tijd was om te gaan. Ik pakte dus mijn rode jas van de kapstok, trok hem aan en ging op weg naar de kat, met een rolkoffer en een rugtas.
Elf dagen lang heb ik het koud gehad in die jas - behalve die ene avond toen hij er was; toen had ik het juist lekker warm. Hij is een dierbare oude vriend. Losjes lig ik met mijn hoofd op zijn schoot, op het harde vlak gevormd door zijn sterke hardlopers-bovenbenen. Hij kijkt licht bestraffend naar mijn al te lang niet gezoende mond en onderwerpt me aan een kruisverhoor.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - nog geen reactiesdinsdag 2 mei 2017

Kinderen en dames

Ik was een aantal weken verbonden aan een lieve en leuke dame, voorbij het punt dat we elkaar aan onze kinderen voorstelden. Leeftijden 17, 18, en 21 jaar. Mijn zoon (de 17-jarige) kon het uitstekend vinden met haar, en haar kinderen keurden mij ook goed.

Nu woont mijn zoon bij zijn moeder, en komt hij in weekends bij mij, onregelmatig sinds hij zelf zijn plan trekt. De reisafstand tussen mijn woning en die van de dame, naast dat ik voor mijn werk precies de andere kant op moet voor een heel eind, maken dat we elkaar

Lees verder!

geplaatst door Roost - 2 reactiesVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl