Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 18 oktober 2009

Boer zoekt vrouw

Tenzij je de laatste jaren in een grot of onder een steen hebt doorgebracht zal het je niet zijn ontgaan dat wij singles de hipste levensvorm van deze tijd zijn. Het is een begerenswaardige status die door getrouwd en samenwonend Nederland met nauwelijks verholen jaloezie wordt bejegend, en om die losers nog eens extra hard met de neus op de feiten te drukken ontkom je er ook TV-kijkend niet meer aan, ook al zap je nog zo snel van kanaal naar kanaal want wij singles hebben de regie volledig in eigen hand genomen.

Sommigen denken misschien dat met ‘Boer zoekt vrouw’ het concept inmiddels wel een beetje uitgemolken was maar niets is minder waar. Begin volgend jaar start ‘Zij gelooft in mij’ en hierin zullen gedetineerden aan de vrouw geholpen gaan worden dus het moet raar lopen wil niet iedereen hier geboeid naar gaan zitten kijken. Verder krijgen we nog ‘De 100 singles’, niet te verwarren met de Top 40 van vroeger waarin steeds dezelfde singletjes grijsgedraaid werden, maar een programma waarin 100 singles de wereld deelgenoot gaan maken van hun vrije blije leven.

Nee, wij hebben het toch maar mooi voor elkaar, zoals we daar voor de buis onze magnetronmaaltijd-voor-1 zitten weg te werken. Want zo ver is het al gekomen, dat je in de super kunt kiezen uit een gezinsmaaltijd of een single-portie. En ontwaren we iemand die een greep doet uit hetzelfde schap, dan wisselen we geroutineerd een blik van verstandhouding uit, en passant even de matchability checkend, als waren we twee leden van een vrijmetselaarsloge die elkaar het geheime teken geven. Tot op heden ben ik echter, al flanerend voor het koelvak, nog steeds niet die ene leuke vrouw tegengekomen waar ik het liefst zó rauw in zou willen bijten.

Je moet er niet aan denken dat je inderdaad zomaar opeens out of the blue je perfecte match live tegen het lijf loopt want dan hoor je opeens tot een andere doelgroep en is je kans verkeken. Met al die datingprogramma’s op TV (via internet daten kan echt niet meer hoor) kan het niet lang meer duren voor er een thema verzonnen wordt waarbij ‘Boer zoekt vrouw’ maar flauwtjes afsteekt en waar ik precies in pas, en dan zal iedereen getuige zijn van het moment dat ik mijn droomvrouw in de armen sluit, ondertiteld en wel met een zwijmelmuziekje. Dat ik daarna mijn felbegeerde status van single voor altijd moet opgeven heb ik er wel voor over. Alles voor de kijkcijfers, nietwaar.

geplaatst door Kameleon - 4691 keer gelezen

beoordeeld 3.15/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl