Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 14 oktober 2009

DATE PERIKELEN (5)

Ik had dus, geachte lezer(es), zoals u in mijn dagboek, geopenbaard in DATE PERIKELEN 4, heeft kunnen meegluren, de attentie van Shakti opvallend snel en heftig te pakken. Ze zond me meteen haar emailadres; melen maar en in een poep en een scheet stond die aangehaalde visitatie op stapel. Verbaasde me niet zózeer, ahum.... Net als het profiel van Shakti, loog het míjne er óók niet om. 'Goeie zet Shakti. Je weet blijkbaar het kaf van het koren te scheiden. Slimme vrouw, daar hou ik van!' Maarrr, hoewel ik weliswaar opgetogen was door haar gezochte toenadering, zó'n klassevrouw/lekker wijf, (want dat was ze óók vond ik, eerlijk is eerlijk) ziet míj staan, bleef ik nuchter want tja, ik kénde haar nog niet natuurlijk en wie vertelde mij dat zij niet veel meer kerels van het doet er geen reet toe wat voor soort pluimage haar meelbox binnen lokte met de geprofileerde superlatieven aangaande haar persoontje en verleidelijke kiekjes, om een, zeker op dat prille moment, voor mij nog niet te peilen, duistere reden dan ook, misschien wel uberhaupt? Al siet men de luy, men kensse niet. (Met dank aan Bredero!) Ook voor dit gedachtespel lieve lezer(es), verwijs ik u nogmaals naar mijn DP 4, de derde alinea op precies te zijn.

Ik besloot de proef op de som te nemen met een op het eerste gezicht misschien bedenkelijk procédé. (Ik ben mij er nu terdege van bewust dat het navolgend beschrevene voor de geachte M4M redactie wel eens een reden zou kunnen zijn dit blogje linea recta de digitale prullenmand in te flikkeren en mij vervolgens subiet genadeloos te royeren als lid van de date-club, maar doe het lekker toch want ach, er doen zich tragischer zaken in het leven van een vijftigplussende single voor en bovendien: heel wat dames zijn óók niet voor de poes hoor, M4M redactie! Maar dit alles terzijde). Het procédé werd door mij toch aangewend omdat ik zoals vermeld gráág antwoord wilde hebben op de vraag hoe hard haar profiel in werkelijkheid zou zijn, juíst omdat ik zo oprecht geďnteresseerd in haar was en derhalve de mening toegedaan dat het goede doel in dezen mijn bekokstoofde middel meer dan heiligde.

De konkelarij: ik stuurde een alter ego op haar af. Een snotlap van 27, blauwe ogen op het kiekje, bruine ogen in het profiel, dat voor de rest ook uit louter infantiele lulkoek bestond en plakte de naam 'Kwekje' op de algehele zotheid. Kan het lulliger? In alles, meen ik te mogen zeggen, tegenovergesteld aan mij, zijn geestelijk vader, dit met de bedoeling het Shakti niet moeilijk te maken: óf Kwekje óf ikje, in het meest extreme geval dan, maar niet allebei, want dat zou allesbehalve geloofwaardig zijn. Het jong had echter nauwelijks het interesseberichtje in haar M4M meelbusje gekwakt, of hij kreeg er per ommegaande zelf een van háár in zijn opgewonden schoot geworpen. Ik schrok me een hoedje. Had never de nooit niet eerlijk gezegd verwacht dat Shakti überhaupt zou reageren, 'ajajaj, toch geen Lof der Zotheid anno 21e eeuw? Laat haar alsjeblieft die malle Kwek voorgoed de meelbus wijzen. Dít was potverdorie de bedoeling niet!'

Sidderend klikte ik haar berichtje open en sloeg zowat drie-dubbel-dwars van pure ontzetting: Ze toonde interesse! Was verrást, Kwekje viel dan wel buiten de leeftijdsgroep die ze opgaf (50+!) in haar profiel maar 'die grenzen zijn totaal arbitrair'. Zoekt een krachtige geest in een krachtig lichaam (in malle Kwekje??????) en nog een trits aanverwante enge zinsneedjes in mijn beleving.

Wát een tegenvaller, wát een ijzig koude douche, wát een klap in mijn gezicht, te pletter op de rotsen van ver(mis)leidelijke sirene Lorelei, hoe wreed voelde ik me op mijn pik getrapt zeg, mijn mannelijkheid zwaar in het geding, asjemenóu zeg. Zou ik mijn beklag doen bij de M4M redactie? Mijn collega M4M daters behoeden voor ongetwijfeld meer van dit soort toekomstige snoodheden van deze bedenkelijke dame aan hún adres? Jazékers! Royeren dat lid!

Wordt vervolgd...(?).....

geplaatst door Bach - 6056 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl