Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 2 oktober 2009

"DE SCHRIJVENDE RECHTER"

Welkom allemaal, we zijn hier vandaag aanwezig, in de Singlesuite, vanwege het meningsverschil tussen Joke (j) en Wim.w.De rechter: Mag ik aan Joke vragen, of ze haar verhaal zo beknopt mogelijk uiteen wil zetten?

Joke: Ja, het gaat over het volgende: Ik ben al een hele tijd op zoek naar een leuke single man, om, zoals dat heet: "de leuke en aangename dingen des levens te delen"

Ik ontmoet op een singlesite Wim. Hij sprak me wel aan, leuke foto, leuk profiel, wel wat serieus, maar zijn hobbies kwamen wel overeen met die van mij. Hij had een prachtige bas en zong in diverse koren, en had Bach als muzikale interesse. Precies als ik, alleen heb ik geen bas natuurlijk.

Nou, tot zover helemaal leuk! We mailen wat, bellen elkaar en uiteindelijk maken we een afspraak voor een lunch, een week later voor een strandwandeling en nog wat later voor de opening van een tentoonstelling van beeldende kunst.

De galerie was klein, de mensenmassa was groot, de wijn was niet van een heel goed jaar en de piano was een beetje vals en de zanger was iets te overtuigd van eigen kwaliteiten, waardoor wij opgelucht konden ademhalen toen de laatste noot geklonken had.

Eindelijk mochten we de kunst gaan bekijken. Na een kwartier had ik het wel gezien, en ging op zoek naar Wim, om te kijken of we konden afstemmen om weer weg te gaan. Wim staat nog steeds te praten met een kunstenaar. Nou, nog maar even wachten.

Na een half uur; Wim staat nog steeds te praten met een kunstenaar! Als ik voor de tiende keer de hoek om zwaai; Wim staat nog steeds te praten en kijkt mij wat lacherig en plagerig aan.

Wat zullen we nou toch krijgen, dit is niet leuk meer. We zijn met zijn auto gekomen, en ik ben nog te ver van huis om te gaan lopen. Gevoelens van boosheid, maar vooral van schaamte vullen mijn hoofd en hart. Wim speelt een machtspelletje met mij.

Wat ga ik doen, wat kan ik doen als geŽmancipeerde vrouw, ver van huis en in kennelijke staat van enorme opwinding!! I KILL THE BASTARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik zoek zijn auto op en probeer kalm te worden tussen de autobanden in het gras en..........wacht! Na nog geen tien minuten hoor ik tot mijn grote verbazing dat het portier open gaat! Ik spring op en kijk in het in het verbaasde gezicht van Wim.

Als hij mij ziet, zegt hij lacherig: "Oh ben je er nog??"

Ik ben te kwaad om iets te zeggen tegen deze machtswellusteling en ga zo onverschillig mogelijk zitten. Hij zet mij af voor mijn huis. Snel stap ik uit, zonder om te kijken. Ik hol de trap op naar boven, maar hij roept keihard: "Ja, dit vond mijn vrouw ook altijd zo erg".

En ik hoor hem lachen, heel hard!!!!!

WORDT VERVOLGD

geplaatst door Boompje - 4568 keer gelezen

beoordeeld 3.3/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl