Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 5 oktober 2009

Overleg met mezelf

Als je alleen bent, zijn er niet veel mensen met wie je dagelijkse dingen bespreekt of overlegt. Dat heeft zo zijn nadelen zoals een sparring partner en gezelligheid maar ook zo zijn voordelen. Dat is creatief zijn bij het nemen van besluiten die soms heerlijk tegen de logica in gaan.

Mijn goudvissen waren dood gegaan en mijn kinderen vonden het niet nodig om het hele aquarium gebeuren weer leven in te blazen. Op Marktplaats had ik een advertentie gezet met wat mooie plaatjes en bieden maar. Er kwamen druppelsgewijs wat binnen maar een reactie vond ik erg leuk. ‘Dag meneer, ik ben Job van 12 jaar en wil een bak voor mijn schildpad, dat wordt een hobby. Ik mag nu niets kopen want mama is op vakantie en komt volgende week terug’.

Zijn bod was lager dan de anderen maar vond het erg lief. Ik heb hem terug gemaild dat ik het een hele aardig mail vond en voor hem apart gezet heb. Een week later aan het eind van de middag kreeg ik en telefoon van Job’s moeder en er werd een afspraak gemaakt.

Even later stond er een mooie vrouw voor de deur met een lieve jongen. Het was een leuk stel, we raakte aan de praat, de jongen vond de bak mooi en wilde het hebben voor zijn schildpad. Toen trok hij zijn portemonnee maar ja, wat moet ik doen met dertig euro? Toen de moeder in de huiskamer de bak optilde o weer verder te gaan kreeg Job van mijn een tientje terug; “Zo manneke, hier een tientje voor nog een extra schildpad, want alleen is ook zo maar alleen”.

Vrolijk zwaaiend reden ze de straat weer uit….hm, mooie moeder, zou ze ook single zijn?

geplaatst door Ber - 3995 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl