Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 9 november 2009

Alarmbellen

Eigenlijk moet je je voornemen, als je met iemand een afspraak hebt, om goed naar je eigen gevoel te luisteren.

Dat ben ik helaas een paar keer vergeten. Die keer dat ik met een man een strandwandeling ging maken, na uren door het natte zand, wilde ik weer graag wat vaste grond onder de voeten hebben, maar daar wilde Jochem niets van weten. "Het was nog maar een klein stukje, nog even doorlopen!"

Eigenlijk had ik resoluut weg moeten gaan, ergens hoorde ik de alarmbel wel, maar ja, ik was moe, te ver van de bewoonde wereld, alleen met een man die ik voor de eerste keer ontmoette, en ik vond hem heel vreemd. Hij was niet aardig en daagde me uit om veel verder te lopen dan ik eigenlijk wilde!

Gelukkig had ik een rugzak bij me, met blikjes fris en boterhammen. Die heb ik (tegen mijn zin) gedeeld. Gelukkig ben ik daarna weer veilig thuis gekomen. Toen ik 's avonds in mijn warme bed lag, zag ik de film van die strandwandeling in mijn hoofd. Het was dom van me om me uit te laten dagen, verder te gaan dan ik eigenlijk wilde en aankon, en ik zag mezelf zitten, laat in de middag, op een verlaten strand, met iemand die alles met me had kunnen doen, omdat ik niet naar mezelf wilde luisteren. Wat een stomme trut ben ik toen geweest.

Een tweede afspraak is er nooit gekomen!!!!!

Wel meer ruimte in mijn hoofd voor de alarmbellen...........

geplaatst door Boompje - 5690 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl