Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 17 november 2009

Het Vrouwenprofiel

Ben je een vrouw en heb je soms het gevoel slachtoffer te zijn geworden van een massabombardement? Door zo’n berichtje in je mailbox waarbij je het gevoel krijgt dat zes andere vrouwen het ook hebben gehad? Misschien is dat wel een beetje je eigen schuld! Vergeef me mijn directheid, maar als man moet ik even een kleine frustratie van me afschrijven. De profielen van vrouwen lijken te veel op elkaar! Hier volgen wat voorbeelden van goedbedoelde maar mislukte profileringspogingen:

-Arthouse films. Zeggen dat je arthouse films leuk vindt is voor een filmkenner een dooddoener van jewelste. Dat is alsof je tegen sportliefhebbers zegt dat je van balsporten houdt. De ene film is de andere niet. Juist als je twee of drie titels weet te noemen geeft dat aanleiding voor reacties. En spel ze dan alsjeblieft ook goed. ‘Etre et Avion’ en ‘Four Weddings at a Funeral’ heb ik bijvoorbeeld echt eens zien staan.

-Een avondje op de bank. Laten we allemaal (mannen ook) alsjeblieft stoppen dit te noemen. Als we ons moeten gaan verantwoorden voor het op prijs stellen van een avondje ‘niets’, gaat er iets niet goed in dit land. We kunnen nu nog terug. Er is niks mis met thuis zijn, dat praten we elkaar alleen maar aan. Nederlanders maken elkaar gek. Moeten we op maandagochtend minstens drie verschillende weekendactiviteiten kunnen oplepelen om te voorkomen dat mensen je saai gaan vinden? Dan ben ik maar saai. Thuis is het fijn, thuis kom je tot rust, thuis waar je helemaal jezelf kunt zijn, en dat gevoel kunt delen met je lieffie.

-Er komt een vrouw bij de dokter. Het liefst zou ik er een vervolg op willen schrijven: Er komt een man bij de dokter. “Dokter…”, zegt de man. “…ik kan het niet meer aan. Al die vrouwen die in katzwijm vallen voor een man die zijn terminaal zieke vrouw bedriegt! Kent u misschien nog vrouwen die dat niet ok vinden?”

-Humor. Alleen het woord al! Bijna nog erger dan ‘spontaan’. Ik wil het alleen weten als je niet van humor houdt, want dan sta ik vanavond nog onder je slaapkamerraam. Met een cameraploeg. En een vertegenwoordiger van het Guinness Book of Records. Mensen zonder waardering voor het H-woord bestaan niet.

Zo, dat ben ik kwijt. Nu maar eens kijken of ik niet toevallig hetzelfde in mijn profiel heb staan als alle andere mannen.

geplaatst door Ktoink - 6110 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl