Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 10 november 2009

Is daten via internet nog taboe?

Ik heb maar weinig mensen om me heen die het van me weten, maar ik ben 57, dat kan wel uitmaken.

Bij de mensen om me heen die allemaal getrouwd zijn, vertel ik er niets van, ik heb het idee dat ze dat maar niets vinden. Misschien valt het wel mee, maar ik neem het risico niet.

Ik heb via een blind date een fijne relatie gekregen, dat geeft hoop voor de toekomst.

Het is helaas niet blijvend geweest, maar ik weet niet of dat iets met het begin te maken heeft, tenslotte heb ik mijn eerste partner op de "gewone"manier leren kennen, en dat heeft ook geen stand gehouden.

Je begint wel met je gezonde verstand, in plaats van met de vlinders, maar dat lijkt me niet zo'n probleem. Die klik is er, of niet, daar doet gezond verstand niets aan af en het kan voor het verloop van de relatie belangrijk zijn dat je toch gekeken hebt of je bij elkaar past.

Ik zoek het een beetje dichtbij, ik heb ook meegemaakt dat de afstand te lastig werd, en om me heen heb ik dat ook gezien.

Ik vind het goed,dat het kan, van mij mag het taboe er af.

geplaatst door EvavanBaar - 4795 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl