Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 25 november 2009

KEUZES

Iedereen heeft zo zijn eigen normen en waarden. Regels die je zelf hebt bedacht of die je zijn opgelegd door de maatschappij, door de cultuur, je geloof of door je ouders.

Soms kun je er in vastzitten en soms is het moeilijk deze los te laten. Hoe be´nvloedt het jouw gedachte over datingsites. Wat doe je bij de eerste date. Duik je meteen het bed in of wacht je nog even. Ga je verder dan alleen het man-vrouw patroon. Hoe denk je over bi-sexualiteit en over homosexualiteit.

Zijn je normen en waarden nog wel van deze eeuw?

In "Orgy of tolerance" tekent Jan Fabre een uitzinnig portret van de extremist van de 21e eeuw: de consument. Hij is gewapend met betaalkaarten en winkelwagentjes en laat een spoor na van vernielzucht en verspilling. De consument gaat zich te buiten in een orgie van koopzucht en seks, in een niet aflatende zoektocht naar instant genot. Ze zijn slaven van hun koopgedrag, worden gestuurd door reclameboodschappen en zijn de gewillige slachtoffers van de terreur van markt en media.

Ik heb dit stuk gezien van hem gezien. Het ene moment kreeg ik een gevoel van benauwdheid en het andere moment een gevoel van humor. Heeft hij gelijk? Zijn wij voortdurend op zoek naar instant genot? Zijn we het ons wel bewust waar we mee bezig zijn? Of lopen we iedereen maar achterna denkende dat het bij deze tijd hoort.

Af en toe weet ik het niet meer en ga toch maar door met "mijn" zoektocht.

geplaatst door Single-in-the-city - 5699 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl