Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 12 november 2009

Laatste blogje: ‘Als het goed zit’

Ik heb op deze site een geweldige vrouw ontmoet. Wat het zo bijzonder maakte was dat het niet nodig bleek om in elke mail met een speciale aanhef te beginnen of afsluiting te maken met liefs en knuffels. Dat ‘liefs’ drukt zich vanzelf wel uit en die ‘knuffel’ komt wel als het goed zit. Ik ben een paar keer begonnen aan nieuwe blog maar het komt er niet meer uit. Er waren nog een hoop onderwerpen die ik verzameld had op een lijstje, voor als de ideeën zouden opdrogen maar de relevantie is er niet meer. Er is zo veel te vertellen en te delen maar daar hoef ik niemand meer in te betrekken dan diegene waarmee ik het zo geweldig heb.

Vanaf het aller eerste begin was het raak. Ze had me uitgenodigd bij haar thuis omdat het nogal een stuk rijden was. We hadden een beetje gemaild maar het korte telefoon gesprek gaf een enorme impuls. De stem, de lach, alles werd zo prettig. Ik ben geen telefoon man en hou het vaak niet langer uit dan 10 minuten en dat was met haar ook zo. Ik had nadien toch nog wat foto’s geplaatst die ze kon bekijken die ik op een tijdelijke site. Immers, het is nog al wat om in eens bij iemand uitgenodigd te worden en ik wilde haar toch nog wat foto’s laten zien zodat ze echt achter haar keuze kon staan of gewoon zich kon bedenken.

Toen ik de A2 op reed, de straat in draaide, aanbelde, het was zo gewoon en zo bijzonder. Het was een heuse ‘touch down’. Het eerste wat opviel was het kijken naar elkaar. Als ik met mijn ogen haar zocht, onze blikken op het juiste moment elkaar kruiste. Er zijn heel wat weken voorbij, we hebben in die tijd al heel veel met elkaar opgetrokken en het blijft elke keer weer verassend als we naar elkaar kijken. Hoe is het toch mogelijk dat wij diegene blijken die naar elkaar op zoek waren? Het blijft een heel bijzondere ervaring.

Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen en te delen maar daar leent zich de blog niet meer voor, daar heb ik nu een lieve vriendin voor gevonden en ga het hierbij afsluiten. Ik wens iedereen een hele leuk contact toe en bedank het team van Match4Me met dit geweldig instrument.

Allemaal heel veel liefs, Ber.

geplaatst door Ber - 5191 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl