Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 14 november 2009

Meegemaakt

Als ik nu eens kijk wat ik meegemaakt heb met 24 jaar is het eigenlijk te bizar voor woorden. Voor sommige mensen onbegrijpelijk zelfs. Soms laten mensen me om die reden vallen....omdat ze alleen kijken naar dingen die ze weten over het verleden.....waarom ze dat doen? Onmacht....er zelf niet mee om kunnen gaan? Ik heb geen idee.....keer op keer als ik iemand kwijtraak ben ik zo overstuur dat is niet onder woorden te brengen maar uiteindelijk maakt het me sterker....helaas ook een stuk harder ik laat mensen niet snel toe maar als ze eenmaal in mijn hart zitten dan blijven ze daar....maar doe me nooit pijn want dan is het hek van de dam en ga ik helemaal uit mijn pannendak.

Wat er is gebeurd komt soms nog wel eens terug....de laatste tijd redelijk vaak en dat maakt me soms wel eens bang.....de angst het toch niet verwerkt te hebben maar goed. Heb een heerlijk leven nu........en dat komt ook door mijn te vroege zelfstandigheid. Heb ook fouten gemaakt maar ben geen slecht mens.

Mijn verleden heeft me zwaar beschadigd....maar niet gebroken!

Liefs en dikke kus

Sebas

<br />

Wat ik heb meegemaakt dat ik zo onrustig ben.

Wat me zo heeft geraakt dat ik ongelukkig ben.

Wie me zo hebben verwond dat ik bang ben om te leven.

En dat ik nooit de moed meer vond om naar iets nieuws te streven en het

verleden te vergeven.

<br />

Wat heeft mij zo verblind dat ik de zon niet meer kon zien.

Wie krenkte toen dat kind wat niet meer spelen durft sindsdien.

Dat je niemand nog vertrouwd, zelfs niet wie om je geven.

Soms laat zelfs liefde me koud omdat ik nooit, al was het maar even....het

verleden kan vergeven.

<br />

Pak mijn hand en laat me zien.

Dat er ook voor mij nog een weg is misschien.

Verspil geen tijd.....aan al dat verwijt.

Ik begraaf de strijd....want ik heb genoeg gestreden.....tegen mijn eeuwige

verleden!

<br />

Ik kan het echt wel aan, om eindelijk te leven en het verleden te vergeven.!

geplaatst door Sebastiaan - 5947 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl