Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 10 november 2009

Spannende date, het vervolg?

Mijn vorige blog, ik vond het maar wat spannend om deze te plaatsen. Bewust 地 link naar m地 profiel, het was namelijk 地 beetje stil de laatste tijd, qua reacties. Ik heb het geweten, af en toe moet je blijkbaar 地 beetje de boel op stoken om wat leven te krijgen. Veel reacties gehad, niet allemaal positief, maar ach, er gebeurde in ieder geval wat. Terwijl ik in de gaten hield hoe er op mijn blog gereageerd werd, viel mijn oog op de blog van Marjelle, haar laatste blog: Man toon initiatief! Dat zette mij toch wel wat aan het denken. Vanzelf ontstond er weer 地 verhaal. Ik geef ook gelijk maar toe dat ik het lastig vind hoe het vervolg te schrijven. Ik weet het goed gemaakt. Als ook deze saaie, sexloze blog over de 300 lezers komt, geef ik jullie het vervolg van mijn vorige date, deal?

Nu laat ik mij inspireren door Marjelle. Ik las haar blog en vond het prettig om te lezen dat ik blijkbaar niet de enige ben die dit zo ervaart. Via deze site leerde ik 地 man kennen. Ik weet dat hij mijn blogs leest en dat hij nu weet dat het over hem gaat. En toch vertel ik ook dit verhaal.

Ik reageerde op hem, ik vond zijn foto痴 erg aansprekend. Niet eens 地 bijzonder mooie man, maar wel 地 bijzonder mooie uitstraling. Zijn verhaal, zijn woorden, die spraken mij nog meer aan. Hij reageerde op mijn mail en binnen no-time waren wij in 地 zeer intensief en intiem mailcontact verwikkeld. Hij nodigde mij als het ware uit om dicht bij mij zelf te blijven en te onderzoeken wat ik nu echt graag wilde van 地 man. Door het respect over en weer, door zijn ontwikkeldheid, door het juiste woordgebruik . Ik voelde mij steeds meer tot hem aangetrokken. Voor hem speelde er nog wat gecompliceerde factoren mee, dus ik liet het initiatief bij hem. Als hij wilde, konden wij elkaar ontmoeten. Maar, wij hadden het elkaar moeilijk gemaakt. Door zo expliciet uit te spreken wat wij bij elkaar dachten te vinden, werd de lat hoog gelegd en er kwam druk te staan op de ontmoeting.

Ik had hem gevraagd om de ontmoeting te organiseren. Liet weten dat ik overal voor open stond en dat ik mee zou gaan in hetgeen hij voor zou stellen. Hij wilde 地 activiteit. Dat vond ik helemaal prima, vroeg hem wel om rekening te houden met 地 fysieke omstandigheid van mij. Ach, reageerde hij, ik heb gezien dat er hotels in de buurt zijn met zwembaden. Ok, pak ik stiekem mijn bikini in, liet ik vervolgens weten. De dag voor onze ontmoeting liet hij via 地 mail weten dat hij toch wel 地 behoorlijke druk voelde en het lastig vond om te beslissen wat te doen. Ik vond dat jammer, maar snapte het wel. Ik stelde voor het van hem over te nemen, maar dat wilde hij toch ook niet.

We spraken af elkaar te ontmoeten op de Veluwe, 14.00 uur op 地 parkeerplaats bij 創 natuurgebied. Hij was precies zoals ik hem op zijn foto had ervaren, dus helemaal goed. Wat ik enorm kon waarderen is de wijze waarop hij mij begroette. 地 Mooie zoen op mijn mond, passend bij al onze woorden. Wij begonnen met 地 boswandeling. Hij had 地 wandeling uitgezocht, de blauwe route. Al snel bleek dat hij niet precies wist waar die route liep en omdat ik nog niet te lang kon wandelen, voelde ik mij genoodzaakt om goed op te letten, zodat wij niet zouden verdwalen. Dat maakte de wandeling al wat minder ontspannen. Toen wij weer terug kwamen bij de parkeerplaats en onze wandelschoenen weer uittrokken, zag ik dat hij 地 weekendtas achter in zijn auto had staan. Dit gaf mij 地 goed gevoel, ook hij was dus overal op voor bereid.

Op mijn vraag wat wij nu gingen doen, antwoordde hij dat hij dat niet wist, dat ik mocht beslissen. Ik was verbaasd. Na wat opties te hebben overwogen, bleek mij dat ik toch echt degene moest zijn die de beslissing zou nemen. Dus 地 kop koffie bij 地 restaurant in de buurt. We hebben daar 地 tijdje gezeten en het was gezellig, we waren beiden op ons gemak. Ik had gehoopt dat hij zijn gemaakte plannen weer op zou gaan pakken en zou gaan doen wat hij zich vast voorgenomen had om te gaan doen. Helaas, weer wist hij niet hoe verder. Ik had hem van te voren laten weten dat ik het niet prettig vind, 地 eerste ontmoeting bij mij thuis. Dan ben ik de gastvrouw en hij de gast. Maar door het ontbreken van enige doortastendheid bij hem, stelde ik voor naar mijn huis te rijden, om dan maar in mijn woonplaats ergens te gaan eten. Dus achter elkaar aan naar mijn huis gereden.

Ondanks de wijn die ik erbij haalde, wist hij zich niet te ontspannen en toonde nog steeds geen enkel initiatief. Van te voren had ik mij niet voor kunnen stellen wat er nog mis zou kunnen gaan tussen ons, als ik mij ook fysiek tot hem aangetrokken zou voelen, kon het mijns inziens niet meer stuk. En daar zaten we dan, bij mij thuis. Toen ik zag dat het zo地 beetje etenstijd was, realiseerde ik mij dat ik erg graag de avond voor mij alleen wilde en ik voelde geen enkele behoefte meer om samen met hem te eten.

Ik zoek dus niet alleen 地 man met 地 aantrekkelijk gebit, maar ook nog eentje die weet wat hij wil eten.

geplaatst door FemaleBlogger - 6877 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl