Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 2 november 2009

Spannende date

Paar maanden geleden 地 man ontmoet. Hij woont nogal ver weg, dus we spraken halverwege af, tenminste dat was de bedoeling. In Lelystad was hij echter niet zo bekend, wel in Enkhuizen. Ach de afsluitdijk over, dat kan er dan ook nog wel bij. Na 地 kleine 2 uur kwam ik aan op de parkeerplaats bij het station. Dit keer beschaafd te vroeg, maar 10 minuten. Hij was er nog niet. Nog lang niet, bleek 10 minuten later. Toen hij 地 half uur na het afgesproken tijdstip aan kwam, was ik toch wel wat gergerd. Die ergernis verdween als sneeuw voor de zon toen ik hem zag. Wat 地 prachtige man. Kale kop, breed geschouderd en 地 zeer stevige uitstraling. Helemaal waar ik voor val.

We zouden lopend naar het restaurant gaan, maar het regende zo hard, dat ik bij hem in ben gestapt. Terwijl ik in zijn auto zat, was ik toch wel onder de indruk van dit heerschap. Hij stelde mij gelijk op m地 gemak. Ik probeerde hem wat uitgebreider te bekijken en kon zien dat hij waarschijnlijk 地 prachtig lijf moest hebben. Op dat moment voelde ik 地 hoog 層ow gehalte.

Nadat hij zijn auto geparkeerd had, liepen wij samen naar 創 restaurant, het plan was dat wij wat zouden gaan drinken. Tot mijn vreugd was het erg gezellig met hem. Binnen no-time zaten wij heerlijk geanimeerd met elkaar te praten. Hij kon goed luisteren, leuk vertellen. We besloten om te blijven eten. Tijdens het eten merkte ik dat zijn ogen regelmatig afdwaalde richting mijn decollet en ook dat voelde ok. Hij vond mij blijkbaar ook mooi, ik begon mij steeds meer happy te voelen. De avond was voorbij voor dat ik er erg in had. Hij bracht mij terug naar de auto. Waar ik op hoopte gebeurde. In zijn auto hebben we wat gezoend, wat gevoeld. Ik kan niet anders zeggen dat het helemaal ok voelde. Deze man wilde ik graag terug zien.

Via 地 sms liet hij mij weten dat hij mij bijzonder vond en mij wel vaker wilde zien. Nou, dat was dan wederzijds. Diezelfde week spraken we weer af. Hij had ergens 地 vergadering en ik moest naar Amsterdam. Uit eindelijk zagen we elkaar bij 地 AC restaurant. Ook dit keer was het helemaal prima. Terwijl wij buiten op het terras zaten kwam het op hoe nu verder.

的k ben toch wel duidelijk genoeg geweest vroeg hij aan mij. Ehhh ik geloof van niet, want ik weet nu niet waar je het over hebt. Het kwam er op neer dat hij mij mooi en aantrekkelijk vond, 地 lekker ding (dat was dus in ieder geval wederzijds), maar 地 relatie, nee dat zag hij niet zitten. Daarvoor woonden wij toch te ver uit elkaar. Ok, die zag ik inderdaad niet aankomen. Hij vertelde dat hij het leuk zou vinden om mij weer eens te zien, maar vooral om mij eens uitgebreid te voelen (netjes uitgedrukt). En ik, ik wist het even niet.

Thuis gekomen overdacht ik de situatie. Ik had 地 aanbod voor ongecompliceerde sex, met 地 waanzinnig aantrekkelijke man. Ondertussen was mijn sexloze tijdperk gegroeid tot zo地 6 maanden, mijn lichaam wilde wel. Maar was het ook iets voor mijn geest. Ik besloot om verder geen actie te ondernemen en te zien wat er zou gaan gebeuren.

地 Paar weken geleden belde hij mij weer op. Hoe het met mij was, of ik al 地 vriend had. Dat ik vooral moest gaan voor het ultieme, zo地 leuke vrouw als ik moest zich zelf absoluut niet te kort doen. Nou, leuk, ok en wat kan ik hier nu weer mee. Maar toch, vleide het mij dat hij toch nog eens belde.

Begin vorige week kreeg ik 地 sms van hem. Of ik zin had in 地 spannende avond. In de tussen tijd had ik weer wat emailcontacten gehad, nog 地 man ontmoet en alles was op niets uit gelopen. Ja, ik had wel zin in 地 spannende avond en ik had zeker zin in sex. En hij? Ik was voor hem die avond, dat liet hij duidelijk weten. En ik wilde wel van hem zijn.

In 創 mail stonden instructies. Ik moest sexy gekleed zijn. Als ik bij hem aan kwam, zou de voordeur open staan en binnen zou 地 blinddoek voor mij klaar liggen. De rit duurde ruim 2 uur. Onderweg vroeg ik mij iedere keer af waar ik toch in hemelsnaam mee bezig was. Keer op keer besloot ik om te keren, maar toch reed ik door. Bij hem thuis aangekomen liep ik naar de voordeur. Die inderdaad open was. In de hal stond 地 bank, met daarop 地 blinddoek. Ik trok mijn jas uit, deed de blinddoek om en ging zitten. Wachten. Daar zat ik dat in mijn zwarte sexy jurk met daaronder prachtige nieuwe schoenen met zeer hoge hakken. Ik voelde mij mooi en sexy en ..dit was zo superspannend! Met kloppend hart wachtte ik af, tot dat ik gehaald werd. Ik hoorde 地 deur open gaan en rook zijn aangename lucht. Ik werd gezoend en ook dat voelde fijn. 地 Hand pakte de mijne, 地 andere hand dwingend in mijn zij. Toen werd ik de woonkamer ingeleid. Hij fluisterde in mijn oor dat ik er prachtig uit zag. Ik kon gaan zitten. Voor mij voelde ik het vuur van 地 open haard..

Wordt vervolgd.

geplaatst door FemaleBlogger - 8913 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl