Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 10 november 2009

Verdachte schoenentic...

Met dat daten (mailen in dit geval) maak je grappige dingen mee, vind ik.

Zomaar op een maandagavond had een lieve, aantrekkelijke dertiger(!) mijn foto bestudeerd, waar ik een zwarte rok, dunne zwarte panty en dito lakhakken aan had. Ik had mij voor de foto keurig neergevleid vóór de nephaard. Niks op aan te merken. Nu begint het gesprek….

Hij: "Ik heb naar jouw foto gekeken, prachtige houding, stijlvol, mooie benen en met stijl afgemaakt door die pumps," Ik :"Oh?" Hij:"Ik zou het prachtig vinden als jij sjiek op de bank zou zitten met jouw benen als een real lady over elkaar gekruisd en dat je zegt dat ik mag kijken en moet zeggen wat ik ervan vind. Oh , ik voel me onderdanig, voelt fijn zelfs." ( Tjee, ik wist niet dat ik dat teweeg kon brengen!!!) Ik:"Je gaat toch niet mijn schoenen kussen, he!?"Hij:"nee, nee, gewoon dat mooie zien, het elegante, bijzonder vrouwelijk….ik zou voor je op de grond zitten, op een meter afstand, heel eerbiedig, zeggen dat je zoveel klasse uitstraalt, kleur panty goed gekozen, dat het me raakt, dat ik veel voor je over heb…dat jouw gekousde voetjes in de pumps klasse hebben ( hoe verzin je dit?) ….dat ik jouw gelakte teennageltjes zie onder dat mooie dunne nylon! Mag ik mijn handen openvouwen, dat je een voetje in mijn handen zet en dat ik het fijn vind om dat te mogen zeggen als ik vóór je zit? Kijk je me dan gebiologeerd aan als ik dat zeg?"( nou mijn mond viel eerder open van verbazing bij zóveel poëzie)

Ik:"Ja hoor, túúrlijk!"( inmiddels kon ik mijn lachen haast niet onderdrukken) Hij:"Zou ik een van jouw pumps van jouw gekousde voetjes mogen laten glijden? God, wat raak je me hiermee! Dat ik ze mag kussen uit respect naar jou toe. Ik ben echt onder de indruk van je, heb ik echt nooit zo snel. Mooie rok ook. Sjiek, jeetje wat een hoop klasse…."

Ik kon niet anders dan hem bedanken voor al zijn gemeende complimenten. Tenslotte kun je het ook niet helpen als je een schoenenfetisjist bent!

Wordt vervolgd

geplaatst door Didian - 5782 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl