Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 11 november 2009

X-factor?

Afgelopen weekend maar weer eens voor de tv gehangen, voelde me vreselijk beroerd dus wat doe je dan......kopje thee en de tv aan.....en wie zag ik 2 programma's achter elkaar? Henkjan Smits...Henkjan Smits wordt tegenwoordig overal voor ingezet. De 'Idols'-juryvoorzitter mocht zelfs bepalen of onze premier de X-factor bezit. En wat schetste mijn verbazing? JP heeft het, volgens HJ! Onze premier mag dan in waarde zijn gestegen door zijn betrouwbaarheid en eerlijkheid en het redden van ons land uit een economische malaise, maar om hem nou de X-factor toe te bedelen, dat raakt kant nog wal. Nu mag bij de Wildcard weggeven voor Popstars en is hij de host van het beste idee van Nederland.....met andere woorden de man is het testbeeld van SBS, wat Carlo Boszhard in het weekend voor RTL is.

Met dit verschil dat Carlo wel kan presenteren maar goed.....smaken verschillen maar goed ik dwaal af.....waar was ik ....o ja onze minister

president.

Afgelopen weken is zijn naam 1 van de meeste genoemde in Europa JP, door onze knuffel-Marokkaan Ali B ook wel omgedoopt tot 'fijne gozer', heeft nog steeds een ietwat slungelig voorkomen en een nerd-achtig uiterlijk en alles behalve sexappeal, waar de X toch echt voor staat.

In het programma X factor mag hij zijn scherpe oordeel vellen over veelal zielige kandidaten die bewust aan de jury worden vertoond, ook al hadden zij niet eens door een voorselectie heen gemogen. Maar het leedvermaak in deze grote 'patsboemshow' maakt het programma ook weer leuk en het is uiteindelijk aan de kandidaten zelf dat zij zich zo voor gek laten zetten. Nederland kijkt massaal en de show is een groot succes.

Dit geldt ook voor het über-burgelijke Boer zoekt vrouw een laatste redmiddel voor een geïsoleerde boer op zoek naar een boerin. De boeren

bezitten meestal hoogstens een X-'tractor'. er zit namelijk weinig sexappeal tussen de agrarische kandidaten. Maar misschien denkt HJ ook hier anders over?

Hoe zit het eigenlijk met de X-factor van HJ zelf? Wat maakt HJ nou zo speciaal dat hij zich over alles en iedereen mag uitspreken? Welke

wapenfeiten heeft HJ op zijn naam staan? Volgens mij is HJ een oud-Artist & Repertoire-manager en heeft hij best verstand van muziek. En ik geloof ook dat hij kan horen of iemand wel of niet geschikt is voor dit vak. Maar of hij de X-factor heeft? Ik moet eerlijk zeggen dat ik bij hem geen enkele X kan ontdekken. Dat is dus een troost voor alle afgewezen kandidaten, met helemaal nix kom je ook heel ver...

Mijn X-factor staat tegenwoordig alleen nog maar in het neklabel van mijn kleren als ik niet uitkijk met de wijntjes of te vieren, om verdriet bij te hebben of voor de gezelligheid dan is het binnenkort drie keer X!

Wie hebben die X dan wél? Bos? Nee! Rutte? Nee! We moeten erkennen dat de enige uit de politiek met een X-factor ons veel te vroeg is ontvallen: Pim had de X in optima forma. Nu moeten we het stellen met X-loze mannen.

Wie er straks ook aan de macht komt, het wordt grijs en grauw. Wanneer komt die regenboog eens langs? Op wie kunnen wij straks trots zijn als hij in den vreemde buitenlandse 'regeringslijders' ontmoet?

Maling aan de X-factor.....Die is weggelegd voor Robbie Williams en George Michael en die dragen niet bij tot een beter Nederland.....

Ach wat een zure blog is dit aan het worden.....snel een laatste kop thee, blik werpen op de nieuwe foto's van mijn dochter en mijn bed in, het is al laat en morgen weer vroeg op. Nog steeds wat ziek hoop dat het snel beter gaat.

Liefs en dikke kus

geplaatst door Sebastiaan - 6156 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl