Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 6 november 2009

Zomaar een dag...

Met al dat gedate was ik een afspraak vergeten met een van mijn drie "salsa"vriendinnen. Als boetedoening (vriendinnen gaan áltijd vóór een date met een man!) werd ik aan het kokkerellen gezet. Ik moest een gezellig etentje voor hen organiseren. Zogezegd, zogedaan. Ik laat me dan ook niet kennen, dus een appetijtelijke "gangen"maaltijd, apératief vooraf, veel wijn tijdens en likeur ter afsluiting werd door mij zonder blikken of blozen geserveerd. Mooi gedekte tafel, kaarsen, muziek.

Maar tijdens het eten wilde ik hun humor wel eens testen! Ik had een vermakelijke kenningsmakingsadvertentie uit de krant geknipt en las het met een stalen gezicht voor.

"Een Heer, een Meester zoekt een onderdanige vrouw, die hunkert naar zijn sterk sturende handen" ( 3 bedenkelijke blikken)

"Mijn wens is jouw wet".(néé he!!!!!!!)

'Ik vind het heerlijk jou op te voeden en te vormen naar hoe ik je hebben wil. Die jou laat voelen wie je bent en die totale overgave verwacht".(Gátver, ben jij helemáál gestoord!!!!)

Ik somde nog wat kwalificaties op van deze SM advertentie en gooide er met een verheerlijkt gezicht nog wat fantasietjes tegenaan en kon mijn lachen nauwelijks bedwingen. Hun reacties waren vol afgrijzen, afwijzingen, het hele arsenaal kwam voorbij. Bovendien vonden ze mij niet geschikt als het onderdanige type! Toch jammer! Je schijnt alles in het leven te moeten meemaken, behalve incest en volksdansen, las ik laatst...

Het had trouwens toch niet gekund, want de vrouw in kwestie mocht niet ouder dan veertig jaar zijn (daarboven zijn ze niet meer kneedbaar kennelijk) en niet jonger dan achttien jaar (in verband met pedofilie, denk ik)

Dan maar eens gemaild met een enthousiaste vriendin die van de Damesliefde is. Die is óók gaan daten opeens op haar 68ste!! Voorlopig vindt zij vrouwen van haar leeftijd, brrr,…..niet aantrekkelijk meer (behalve mij, maar ik ben van de Herenliefde tot haar spijt.)

Ze wacht nu op vele toenaderingspogingen van leuke jongere vrouwen (gek he, altijd weer die leeftijdsverschillen!)

Ik brand wel van nieuwsgierigheid hoe het dáár aan toegaat! Ze zou me op de hoogte houden,,,,

Wordt vervolgd

geplaatst door Didian - 5637 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl