Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 29 december 2009

3e kerstavond-blues

Je bent in een kroeg, met een vriendin. We zijn nog nooit zo lang met z'n tweeŽn ergens geweest, dus genoeg te vertellen. En vertellen, dat doen we... blablablaaaaa.. Hele verhalen komen voorbij. Allerlei ervaringen die niet voor Hyves bestemd zijn! Pret, veel pret. Maar ook serieus gepraat. Kortom; een zalig avondje @ de kroeg. "Gewoon gezellig". En al veel te lang geleden, voor mij dan.

Het wordt later, wij blijven nuchter met ons frisje. Om ons heen veranderd er wel het 1 en ander. Onopvallend flirten ging langzaam over in ongegeneerd flirten. Onopvallend kijken, ging over in "the look" van boven naar beneden. En weer terug. In combinatie met in het zicht volledig omdraaien en je aan staan staren. Onopvallend langslopen, ging over in langslopen, je aanraken en niet meer loslaten.

Niet eerder contact zoeken zo duidelijk kunnen zien. Ik, die nooit wat in de gaten heb, kon er niet meer omheen! Flirten, contact zoeken, het was overduidelijk! Wat een pret. Maar ook, zwaar irritant op momenten. Je mag best even m'n schouder aanraken als je langs loopt, maar blijven staan, me aanstaren en me vast blijven houden.. dat hoeft echt niet (zolang je George Clooney niet bent hihi). Iedereen heeft z'n prijs natuurlijk (he Andre..).

"Goh... jullie hebben zeker de hele week elkaar niet gesproken"..... om vervolgens ons aan te staren in afwachting van ons antwoord... En op wat voor antwoord hoopt diegene dan: "Ja, nou.. eigenlijk ben ik wel met d'r uitgepraat, wat ben ik blij dat je een praatje maakt".... of: "Nee, maar ja, ik durfde jou niet aan te spreken"....

Hmmm.. bedacht ik die dingen maar als ik er stond. Ik ben meer van de "aan mijn blik moet die wel kunnen zien dat ik geen zin heb in een gesprek met 'm." (wat hier duidelijk niet duidelijk genoeg was....). Maar gelukkig een meer adremme kroeg-genote bij me. Die wel duidelijk zei: "Ja, inderdaad, we hebben elkaar amper gesproken"... en we praatten weer blij verder, zonder nog aandacht te geven aan de aandachttrekker.

Mijn kroeg-genote was trouwens nog niet vaak, of nooit, gebleven "tot de lichten aangingen". Het mogen blijven tot de lichten aangingen, was iets waar ik vroeger thuis weleens wat strijd over heb geleverd. Want DAT was 't helemaal; mogen blijven tot het laatst. Tijden veranderen... en ook de tijden van "tot de lichten aangaan".

De lichten gingen aan. Wij herkenden elkaar nog. Terwijl wel overduidelijk was dat een heel aantal heren, duidelijk "iets teveel" op hadden. Waar het eerder de avond nog bleef bij af en toe ongegeneerd staren en/of aanraken, werd het nu standaard. Gecombineerd met zgn grappige opmerkingen... Ook het ongegeneerd van boven naar beneden bekeken worden, vond plaats op 't hoogste niveau.

En toen... toen was hij daar... "hij in de streepjestrui", sjaaltje om.. denk ik.. Die overduidelijk aandacht zocht. En veels te lang te dicht tegen mijn kroeg-genote aan ging staan. Die hem van repliek diende. Wat hem alleen maar enthousiaster maakte om meer contact te zoeken. En dat zegt dan weer veel over zijn staat... want haar repliek was voor ieder niet dronken-persoon overduidelijk een afwijzing.

Het aantal dronken mannen dat contact probeert te krijgen, begon hilarische vormen aan te nemen. Met toch ook wel een leuk compliment, zomaar tussendoor... "Wat heb jij leuk haar zeg!" . Mijn kroeg-genote kon zich inhouden om hem een kappersadvies te geven, en ik kon wel genieten van het complimentje. Altijd leuk toch.

We besloten snel ons drankje op te drinken, vaker te gaan (maar niet meer tot de lichten aangaan) en met best wat napret liepen we naar de auto.

Onze conclusie van de avond:

- veel single mannen

- die er van baalden deze kerst weer alleen te zijn geweest

- en deze zondag zagen als hun laatste kans om voor Oud & Nieuw iemand aan de haak te slaan

- deze avond prijs = deze Oud & Nieuw nog MET iemand op de bank zitten

Haha... en ja, ook wij waren het single-zijn-met-de-Kerst wel wat zat... maar om dan zo wanhopig ten strijde te trekken.... dat dan weer niet.

geplaatst door Kaar - 5191 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl