Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 15 december 2009

Datingdeadlines

Met mijzelf had ik afgesproken, dat ik pas weer zou gaan schrijven als ik wat te melden had, maar een blogger heeft zich te houden aan deadlines. Heb ik tussen het boodschappen doen, wasjes draaien, aardappelen schillen en uit werken gaan nog spannende dingen meegemaakt die de moeite van het delen waard zijn? In ieder geval hield het volgende mij bezig:

Je zend een signaal uit naar een ander. Als eerste berichtje of tijdens contact dat al gaande is. Hoe lang wacht je dan in spanning af tot er antwoord komt? En wanneer is je grens bereikt? Je datingdeadline zullen we maar zeggen. De uiterste reageerdatum. En als er dan op die datum nog niks binnen is, wat gebeurt er dan met je? Daar ben ik dus heel benieuwd naar, want daar weet ik mij geen raad mee.

De ene keer valt het me minder zwaar dan de andere keer. Ik schat de personen die ik benader toch als leuk en aardig in en als ze niks laten horen vind ik dat altijd bot. De ene keer voel ik mij gekwetst en klein en onbeduidend, de andere keer veroordeel ik de ander gewoon. Dat laatste bespoedigt het verwerkingsproces wel.

Ook merk ik bij mezelf een verschil in coulance. Bij de n ligt de deadline op een week, of langer, bij de ander dient de reactie zo ongeveer per omgaande plaats te hebben, anders ben ik al van slag. Het schijnt dat zon houding tegen je werkt.Dan is het tot stand komen van de date al gedoemd te mislukken, nog voordat het eerste lijntje gelegd is.

geplaatst door Possess - 5085 keer gelezen

beoordeeld 3.1/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl