Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 21 december 2009

Eenzame kerst?

Kerst 2008, 地 unieke gebeurtenis, de allereerste kerst die ik helemaal door zou gaan brengen. Van te voren werd ik door diverse mensen bevraagd met wie ik mijn kerst, zo zonder 地 man en zonder mijn kinderen door zou brengen. Nou, alleen dus, helemaal alleen. Juist omdat ik alleen de kerstdagen door wilde brengen, was het bezoek aan de plaatselijke supermarkt toch wel erg belangrijk. Alleen zijn, geen punt, maar dan wel in het gezelschap van allerlei lekkers. De Albert Heijn biedt rond de feestdagen zo ontzettend veel lekkernijen. Ik dacht niet in termen van voor- hoofd- en nagerecht, enkel maar in termen van lekker, heerlijk, smakelijk. Ik ben gaan shoppen, mij niet laten weerhoudend door prijzen, enkel pakkend wat ik lekker vond. Geweldig als er verder niemand is om rekening mee te houden, dan alleen jezelf. Zelden zo veel geld uitgegeven voor 2 dagen eten, laat staan voor mij alleen. Na de AH bij de videotheek langs en voldoende dvd痴 gehaald om mij langere tijd bij terug te trekken.

Kerstavond had ik trouwens nog 地 date, 地 man die ik al eerder had ontmoet en met wie ik het gewoon gezellig had. Die avond wilde ik wat uitproberen. Hij was namelijk iets kleiner dan ik ben. Tot die avond had ik platte laarzen aangehad, maar ik besloot om het nu maar eens uit te proberen hoe het zou voelen als ik boven hem uit torende.

Ik belde bij hem aan en moest even slikken toen hij de deur open deed. Oeps, het gevoel overviel mij dat ik het dus echt niet prettig vond dat hij op dat moment zoveel kleiner was dan ik. Hij sloeg zijn armen om mij heen, moest haast wel op zijn tenen gaan staan om mij te zoenen. Ik kon er niets aan doen, mijn eerste handeling binnen was om mijn hoge hakken linea recta uit te trekken. We hadden overigens 地 prima avond, het was niet verkeerd om kerstavond met hem door te brengen. Voor dat ik naar huis ging, trok ik mij 蘇igh heels weer aan en wederom voelde ik mij niet op mijn gemak. Ik voelde mij groot, onhandig. Reed terug naar huis en kon enkel maar tot de conclusie komen dat als die lengte voor mij zo地 issue was, dat hij voor mij niet de ware was. Met deze conclusie was dus gelijk de beslissing genomen om afscheid van hem te nemen. Op 地 vreemde manier voelde het goed om zo mijn kerstdagen in te gaan.

Eerste kerstdag, voor het eerst in heel mijn leven, geen mooie en voor de tijd van het jaar te blote jurk aan, maar lekker zittende, makkelijke kleding. Tegen vier uur besloot ik te beginnen met al mijn heerlijke hapjes. Nadat ik alles op 地 blad had gezet kon ik het niet laten om er 地 foto van te maken, het was zo mooi om al dat lekkers bij elkaar te zien. Dvd in de player, wijn er bij 地 gevoel van tevredenheid maakte zich van mij meester.

Kerst 2009, deze kerst zullen mijn meiden bij mij zijn. Het liefst zou ik met hen hetzelfde hebben gedaan als vorig jaar. Heb het nog geopperd, maar nee, het leek hun maar niets, we moesten kerst toch door brengen met andere mensen. Dus 地 soort van compromis, 1e kerstdag overdag bij 地 vriendin van mij en haar gezin, 痴 avonds uit eten. Tweede kerstdag toch 地 soort van verplicht gourmetten, de wens van mijn kinderen, opa en oma dus ook maar uitgenodigd.

Oud en nieuw, wordt dit jaar ook 地 primeur. Ik ga het uitproberen hoe het is, om ook deze bijzondere gebeurtenis, voor het eerst van mijn leven, alleen te beleven. Hoe zou dat voelen? Ik wil dit ook graag, misschien is dit wel de enige keer dat ik ook echt alleen zal zijn (ik schat mijn kansen om weer eens iemand te vinden toch wel enigszins optimistisch in).

Ik wil dus weten hoe ik mij zal gaan voelen, of ik ook met 地 eenzame jaarwisseling dat gevoel van tevredenheid weet te bereiken.

geplaatst door FemaleBlogger - 5388 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl