Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 8 december 2009

Eerst koffie

Je bent niet de eerste in mijn leven door wie ik op een goed moment geraakt word. Maar het is wel weer gebeurd, toen ik je sprak aan de telefoon. Alle registers gingen open en alle gevoelens kwamen de koffer uit. En dan heb ik je nog niet eens gezien. Misschien verandert er dan wat. Ik denk het niet, het is al te laat. In mijn fantasie ben ik al helemaal met je aan de haal gegaan. Ik heb mij al helemaal overgegeven. Nu al. En misschien vind je mij wel.. helemaal niet leuk.

Je zou contact met me opnemen, maar je liet niks meer van je horen. En nu zit ik hier temidden van mijn uitgepakte emoties en kwetsbaarheden. Zie dat maar weer eens in de koffer te krijgen. Mijn éénpersoonskoffer wel te verstaan. Volgende keer hou ik de koffer dicht. Wat er ook gebeurt. Eerst een kop koffie samen en dan zien we wel weer. Inmiddels heb ik met iemand koffie gedronken en de koffer thuisgelaten. Wel zo rustig, heel gezellig en verrassend anders dan ik mij had voorgesteld.

Dit was deel drie van mijn beginnersblues. Hierna ga ik mij storten in het bruisende dating-gebeuren!?! Rechtop lopend, bewust met een zelfportret in mijn profiel en m’n emoties volledig onder controle. Mocht mijn blog een paar weken uitblijven, dan … dan … ben ik boodschappen aan het doen, aardappelen aan 't schillen, wasjes aan 't draaien, uit werken, enzovoort en.. zo.. voort...

geplaatst door Possess - 5551 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl