Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 17 december 2009

Eerste kerstdag

De kerst komt eraan. Dat is voor mij, sinds ik gescheiden ben, ieder jaar weer een soort Matterhorn waar ik tegen op zie. Meestal begin ik me er in september al druk over te maken: bij wie zijn de kinderen dit jaar? O, bij hun vader. Tja, wat zal ik eens doen. Maar weer eens achter het internet. Ha, een leuke KRAS reis naar Praag. Helaas bedoeld voor krasse oudjes kennelijk. Is wellicht een vooroordeel van mij, maar dat kan ik over tien of twintig jaar nog wel eens proberen. Er zijn best wat reisjes rond de kerstdagen, meestal wintersport, maar net weer op data dat het nét niet gaat in mijn agenda.

Ik hengel maar zo links en rechts eens bij mijn vrienden en vriendinnen, maar dit jaar heeft iedereen zo zijn eigen besognes met moeders, border-line kids, of net-nieuwe-partners. Tuurlijk zijn er wel een paar goede zielen die zeggen: Joh, dan schuif je toch bij ons aan! Maar nee, ik besluit om dit jaar maar eens dapper te zijn. De kinderen komen tweede kerstdag en wat stelt het eigenlijk voor, zo'n eerste kerstdag. Waarom laat ik me eigenlijk gek maken? Ik doe gewoon of het een zondag is net zoals anders, huur een film, leg een heerlijk boek klaar en ik houd een pyama-dag of misschien kan ik voor volgend jaar alvast een reisje boeken met kerst.

Toch blijkt het deze week weer anders te gaan. Ik heb een date....op eerste kerstdag. Wordt het toch nog een bijzondere kerst......

geplaatst door Palonneke - 4550 keer gelezen

beoordeeld 2.43/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl