Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 30 december 2009

Ik verveel me

Vanavond ben ik weer “actief” op de datingsite. Dat wil zeggen ik zoek me suf naar een profiel dat me aanspreekt en waarvan ik enigszins durf te verwachten dat die ander dat misschien ook wel bij mijn profiel heeft.

Tot nu toe was het woord suf nog niet in me opgekomen. Ik vond het nog steeds een uitdaging, zo te scharrelen tussen al die mannen op het scherm… maar nu ineens heb ik er tabak van. Die mannen gaan ook massaal aan míjn profiel voorbij! Zij zoeken zich vast ook suf naar die ene speciale. Niets komt er meer in mijn postvakje, niet eens een opmerking, een gekkigheidje, een kwinkslag, of een vraag…. Gewoon helemaal niets. Er zal toch wel iets in ze opkomen, als ze m’n profiel bekijken?. Ik wil zo graag een beetje reuring.

Eerst trok ik mij dat heel erg aan. Nobody likes me.. Nu, heb ik een handigheidje gevonden: ik laat hier en daar bij tijd en wijle een zakdoekje vallen (figuurlijk dan). En als die dan niet wordt opgepakt dan denk ik… potjandosie daar gaat weer een zakdoek. Ik verveel me. Ik ben een beetje uitgeavontuurd….

Terwijl ik dit typ komt er een chatverzoek binnen naar aanleiding van een berichtje wat ik verstuurd had, en er kwam eerder vandaag ook al een reactie binnen op een briefje van mij en…nu ik uitgeschreven en uitgechat de site af wil sluiten, komt er weer een chatverzoek.. alsof m’n verzuchting verhoord werd! Laten we eerlijk zijn, wie wil dit nou niet? Zou het komen omdat het de laatste paar dagen van het oude jaar zijn? We gaan het zien. Op naar 2010, ik heb er zin in. Jij ook?

geplaatst door Possess - 6402 keer gelezen

beoordeeld 2.47/5 (17 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl