Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 23 december 2009

Inclusief het imperfecte.......

Ken je dat? Dat je een beetje prikkelbaar, onverschillig en afwezig bent rond kerst? Er wordt van alles georganiseerd, je hoort erbij en doet gewoon mee, of je hebt de tijd aan jezelf. Maar er knaagt wat, het zeurt.

Het zijn de reclames ….van fragrances….lingerie….spannende outfits….alcoholische drankjes, genuttigd in romantische settings… de vluchtige kus op de ontblote schouder, ruggelings gekronkel gehuld in zwart satijn…en heel zachtjes loop ik het volautomatisch mee te zingen in de supermarkt: all I want for Christmas is you…

Maar er ís geen ‘you’, ik ben ook niet zo perfect en ik wíl helemaal niks! Gewoon rust en gezelligheid zoals altijd. Aandacht voor wat er wel is, geen geknaag, geen gezeur! ’t Is vast veel leuker om in de eerste maanden van het nieuwe jaar iets met iemand af te spreken. Een date zonder die overvloed aan geromantiseerde entourage. Gewoon jij en ik met belangstelling voor elkaar, inclusief het imperfecte.......

geplaatst door Possess - 4200 keer gelezen

beoordeeld 2.38/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl