Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 7 december 2009

Komt een vrouw/man bij de zoendokter?!

De laatste tijd wordt er veel gesproken om de verfilming van “Komt een vrouw bij de dokter”, destijds wilde ik niet meegaan in de hype van het boek maar ik ben wel gezwicht voor de film. Ik heb deze samen met een paar vriendinnen bekeken en heb me tijdens deze film goed staande weten te houden door niet te gaan wenen als al die andere vrouwen, ook al was het moeilijk om dit niet te doen. Ik heb me aardig vermaakt met de hoofdpersoon Stijn, waarom vraag jij je natuurlijk af?!

Love him or hate him maar Stijn is in ieder geval een klootzak met passie. Ik ga Stijn’s daden niet vergoddelijken / goed praten maar voor het eerst kom ik een “fictieve” Hollandse man tegen, die zoveel passie in zich heeft. Wellicht verstoppen deze mannen zich onder een hoop boerenkool, althans de monogame versie van Stijn ;-) Nu weet je ook mijn “geheim”. Ja ik ben donker en ik val op de gewone Hollandse man met bepaalde eigenschappen. Ik kan hier ook niks aan doen.

Ik heb een keer een date gehad waarbij ik het niet warm of koud kreeg. Waarom? Deze man was zeer attent en aardig maar hij miste een aantal zaken, dat voor mij belangrijk zijn. Hij was gezakt omdat hij o.a. niet kon zoenen. Een volwassen man die niet zo een homp vlees kan bewegen, is voor mij erger dan “Russische roulette”.

Ik ben van mening dat zoenen niet iets is wat je iemand kan aanleren, je kan het of je kan het niet. Dankzij deze blog beleef ik alles weer opnieuw maar ik ben best benieuwd of jullie (man/vrouw) ook mijn mening delen. Als een man/vrouw niet kan zoenen, is dit dan een dealbreaker?

Till next time.

geplaatst door Mel22 - 4933 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl