Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 1 december 2009

Lekker onaantrekkelijk

Het zal wel gekomen zijn omdat ik nog maar net begonnen was met mijzelf te profileren op de site. Laat ik het maar hopen. Naar aanleiding van een paar briefjes heen en weer met iemand, liep ik een paar weken rond met zo’n ‘Pick myself up, dust myself off, start all over again’-gevoel. Heel prettig, gezond en goed, maar na een paar dagen al doodvermoeiend. En als dat dan nog langer duurt: uitputtend.

Evengoed leerzaam en in ieder geval genezend van het nog langer in zak en as blijven hangen, door oud zeer. Dat heb ik in ieder geval van mij afgeschud. Ik keek in elke winkelruit. Deed m’n haarlok van de ene kant naar de andere. Kocht shirtjes, toestandjes. Liep extra rechtop. Trok oude, lang niet gedraaide cd-tjes weer uit de kast. Stond weer te zingen achter ‘t fornuis… Misschien klinkt het leuk, maar dat was het niet.

Gelukkig kwam er een eind aan. M’n eerste dompertje, ja, so? Wat er toen gebeurde? Ik trok m’n allerruimste, alles verdoezelende trui weer aan, mijn spijkerbroek met een lap erop en m’n bergschoenen waar de klei van de zomervakantie nog op zat. Weer lekker onaantrekkelijk. Onzichtbaar. Maar… ik bleef wel rechtop lopen.

geplaatst door Possess - 5135 keer gelezen

beoordeeld 2.9/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl