Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 15 december 2009

Nachtdromen

Omdraaien, nog eens draaien,<br />hmmm... zucht....<br />De tijd tikt verder,<br />"Ga nou slapen!!",<br />zeg ik in gedachten...<br />Morgen (= vandaag ) een belangrijke cursus,<br />waar ik echt mīn aandacht bij moet kunnen vasthouden.<br />

<br />Maar ik kan niet slapen,<br />ik ben veel te wakker..<br />Mijn gedachten dwalen af,<br />naar vandaag,<br />en naar de toekomst.<br />Ik ben weer aan het dagdromen,<br />of is het in de nacht,<br />nacht-dromen,<br />als je wakker bent!?<br /><br />
Ik stap uit bed,<br />dat nachtdromen maakt me rusteloos.<br />Zittend aan de eettafel,<br />zet ik de computer aan.<br />Ik staar naar buiten,<br />naar de straatverlichting in de stad.<br />Waarom zijn er zoveel lampen buiten aan?<br />Er loopt niemand buiten!<br />Kunnen die lampen niet aanspringen,<br />wanneer je langs loopt?<br />Om dan - als je wat verder bent -<br />weer uit te gaan?<br /><br />

Als je uit de badkamer gaat,<br />doe je toch ook het lampje uit,<br />omdat je er niet meer bent.<br /><br />Zou ik de enige zijn,<br />in die hele grote stad,<br />die van het niet-kunnen-slapen,<br />toch maar weer uit bed is gestapt,<br />en de computer heeft aangezet?<br /><br />Het is stil... er rijdt zelfs geen auto,<br />ik hoor alleen het geluid,<br />van de computer, de koelkast<br />en het ventilatiesysteem.<br /><br />

Van het staren naar het beeldscherm,<br />worden m'n ogen gelukkig wel moe.<br />Dat is dan mooi meegenomen.<br /><br />Een blog en vermoeide ogen rijker!<br /><br />

Slaap lekker!

geplaatst door Kaar - 5181 keer gelezen

beoordeeld 2.71/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl