Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 30 december 2009

Oud en zo goed als nieuw

Vandaag nemen we afscheid van het jaar 2009. Een jaar vol pieken en dalen, en mijn god wat gaat de tijd snel...het lijkt wel of de jaren steeds sneller voorbij gaan.En wat een jaar was het, nooit eerder was mijn jaar zo wisselend in hoge toppen en diepe dalen.

Ik heb veel pieken en dalen gekend afgelopen jaar zowel in mijn carrière en privé leven, en ben dit jaar denk ik door het donkerste gebied ooit gekropen.

Mijn levensfilosofie heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ook al voel ik dat ik aan het begin sta van mijn midlifecrisis (ik word dit jaar pas 25) ik zie alles met de grootste glimlach tegemoet hoe fout dat soms ook is.

We staan aan de vooravond van een jaarwisseling, met waarschijnlijk veel champagne en vuurwerk. Mij zet het altijd aan het denken, wat is er afgelopen jaar fout gegaan maar belangrijker wat gaat er volgend jaar komen, wat ga ik beter doen......in ieder geval relaties behouden en aan mezelf werken. Door alle hectiek en druk is het soms moeilijk om contacten op een goede manier te onderhouden en daar baal ik van want relaties worden daar zwakker van en heb dan echt het gevoel dat ik mensen daarmee geen recht aandoe. Natuurlijk zullen er weer dalen komen, maar die kan ik dan op een of andere manier beter aan omdat ik weer wat ik wil,waar ik sta en waar ik uiteindelijk naar toe wil.

Geluk zit niet alleen in geld en succes in carrière, maar ook in die kleine dingen die het leven zo mooi en aangenaam maken dat zie ik nu pas in want dacht lang dat het enkel om geld en status draaide, omdat me dit zo was aangeleerd en me altijd maar moest bewijzen tegenover anderen, en probeerde zo wanhopig mensen aan me te binden maar andere zaken maken het ook aangenaam zoals happy zijn in je huis, tevreden zijn met wat je hebt en diegenen waarderen en respecteren die dat ook bij jou doen.

Ik heb misschien mensen gekwetst met dingen die ik gezegd heb of bepaalde acties van mij, soms te impulsief gereageerd met mijn uitspraken en mijn daden en dat spijt mei ik ben niet perfect, verre van dat. Ieder jaar om deze tijd, vraag ik mezelf af. Wat brengt het nieuwe jaar. Wat komt er en wat gaat voorbij. Hoe gaat het straks met jou en mij? En welke dromen komen uit? Wat brengt het nieuwe jaar. En slaat de klok morgen twaalf uur. Met veel gejuich muziek en vuur heb ik soms twijfels en ik denk wat brengt het nieuwe jaar?

Oud en als nieuw worden doe je compleet zelf, vind je innerlijke rust en accepteer je tekortkomingen daarmee open je de deur voor een compleet bestaan. Weg met alle negatieve energie, weg met oud zeer en verleden, de toekomst is nu en niemand anders bepaalt het geluk dat doe je allemaal zelf!

Ik wens iedereen een goed, gelukkig, gezond, liefdevol en sprankelend 2010!

Liefs en dikke kus

geplaatst door Sebastiaan - 4737 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl