Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 15 december 2009

Plekje gegeven

De tijd vliegt voorbij. Ik ben je niet vergeten, maar heb het een plekje gegeven. Maar gelukkig ben je niet de enige man in pak die zo nu en dan op mn werk langs komt. Ook met jouw concurrent heb ik veel contact. Laat ik hem voor het gemak even B noemen, dat volgt namelijk de A mooi op. Ik merk dat B in mijn aanwezigheid altijd erg zenuwachtig is. Qua uiterlijk is hij niet echt mijn type, maar hij is zeker niet onaantrekkelijk. Vanwege bepaalde projecten hebben B en ik veel contact en niet alleen over de telefoon: veel bestellingen komt hij persoonlijk even langs brengen en dan maken we ook even een praatje.

Al snel maakt het werk contact plaats voor priv contact. Ook duurt het niet lang voordat ik zo brutaal ben hem bij mij thuis uit te nodigen voor een drankje. Gewapend met een bos bloemen en een doos bonbons staat hij op het afgesproken tijdstip voor de deur. B is echter erg verlegen en voor ik het weet staan we weer buiten bij zijn auto. Ik laat hem natuurlijk niet zomaar gaan en pak hem snel beet en begin hem te zoenen. En jawel, deze man kan gelukkig wl zoenen, en hoe! Ik complimenteer ik hem met zijn zoenkunsten.

De daaropvolgende weken lijkt het dat B nogal geschrokken is van mij directheid in woord en daad. Mij duurt het allemaal te lang en uiteindelijk verlies ik interesse.

Het is donderdag. Vandaag ga ik met een (mannelijke) collega naar een beurs. We kijken welke nieuwe materialen en apparatuur er op de markt komen. Ook is dit een uitstekende gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en oude weer even aan te halen. Deze beurs staat ook bekend om de gadgets: veel leveranciers geven van alles weg. Gewapend met een grote tas komen we in Utrecht aan. Ik weet heel goed dat ik me in een mannenwereld begeef en heb daarom een leuk jurkje aangetrokken. Mn verzameling met onder andere USB sticks en digitale fotolijstjes, welke ik op het werk zal uitdelen, breidt snel uit. Natuurlijk komen we ook A tegen. Ik laat hem nog even weten dat ik die beloofde digitale camera nooit gehad heb. Na A doen we de stand van B aan. Bij hem valt er een prijs te winnen voor de hele afdeling. Het enige wat je moet doen is een vraag beantwoorden en hopen dat jouw antwoordkaart eruit getrokken wordt. Ik weet het antwoord niet, maar B fluistert me het in het oor.

Hierna doen mn collega en ik een drankje bij C. Om mensen te trekken hebben ze een heuse bar laten neerzetten met allerlei lekkernijen. Ik bespreek met C nog even een offerte en beloof volgende week even contact op te nemen. Na C volgt uiteraard D. Ik ken D niet, maar mijn collega heeft veel contact met hem. Ook hier valt er wat te winnen. Het enige wat je hoeft te doen, is je naam en emailadres op een kaartje in te vullen en deze in een grote ton te stoppen. Ondertussen lopen we al 2 uur rond en heb ik het eigenlijk wel een beetje gehad. Mn collega wil echter nog langs E. Ik loop achter hem aan naar de stand . En van de standhouders zit aan een tafeltje en nipt aan een Mojito. We raken in gesprek en al snel geeft hij mij zijn drankje. Blijkbaar komt hij vaak bij ons bedrijf over de vloer, maar ik heb hem nog niet eerder gezien. Hij ziet er trouwens ontzettend lekker uit in dat pak! Ik word overdonderd als hij me mee uit vraagt. Zo stom als ik ben sla ik de uitnodiging af.

Voor ik het weet is mn collega klaar en gaan we weg. Als ik in de trein zit gaat mn telefoon. Het is B en hij vraagt of ik vanavond met hem een hapje wil eten. Aangezien ik al onderweg ben, is het niet moeilijk om de uitnodiging af te slaan.

De volgende ochtend open ik mn email en zie tot mijn verbazing dat ik een Ipod gewonnen heb bij D. Ook de prijsvraag van B heb ik gewonnen: (taart voor de hele afdeling) en komt A de week erna nog even de digitale camera afleveren. Dezelfde week word ik gebeld door de receptie met de mededeling dat C er is. Het blijkt dat ik een prijs heb gewonnen: 250,- aan waardebonnen van een groot beauty/sauna complex. Verbaasd neem ik het cadeau aan, ik weet niet wat ik moet zeggen anders dan dank je wel. Als ik weer terug naar mn kantoor loop kan ik het niet bevatten: er is toch helemaal geen prijsvraag geweest bij C? Ik vraag het nog even na bij mijn collega en ook hij zegt dat er geen prijsvraag of iets dergelijks was.

Ondertussen gaan mijn gedachten vaak uit naar de aantrekkelijke E: ik baal enorm dat ik niet op zijn uitnodiging ben in gegaan en vraag bij de afdeling inkoop om zijn gegevens. Ik durf hem niet te bellen, dus besluit hem een email te sturen. Ik heb immers niets te verliezen

geplaatst door Vlinder - 5334 keer gelezen

beoordeeld 2.57/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl