Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 27 december 2009

Terug bij af

Na al mijn blogs over essentials, preferentials, verlanglijstjes, mijn quest, mijn verlangens………

De meer ervaren daters onder jullie hebben hem vast al aan zien komen. Na het opbouwen van dit alles, is het tijd geworden om weer los te laten. Een veel gespotte zin: op zoek naar diegene voor wie je al je ‘eisen’ weer laat varen.

Hij paste in dat laatste. Hij was dan wel lang, kaal en ontwikkeld, maar hij was ook duidelijk anders. Noemde zich studentikoos, zijn kleding alternatief. Hard uiterlijk, reed ‘n Harley, de enige echte, interessant beroep. Hij voerde strijd, maar dan met woorden, professioneel betweter noemde hij zich. Al snel contact via msn, niet mijn favoriete manier van communiceren. Geschreven woorden, snel proberen te reageren, miscommunicatie. Nee, niet mijn ding. Hij stelde ’n spannend spel voor. Ik geef toe, mijn eerste gedachte was: ja hoor, gaat het weer direct over sex. Maar nee, ’n te snelle conclusie mijnerzijds. Hij wilde woordassociatie gaan doen. En ik moet zeggen, dat was dus echt leuk. Hij lepelde het ene woord na het andere op en ik kon meestal snel reageren. Daarna was ik aan de beurt. Ik begon al snel het ritme te pakken te krijgen. Ik zag ook in dat dit ’n bijzonder snelle manier was om ’n beeld van iemand te krijgen. Na wat algemeenheden, gooide ik er een voor mij heel specifieke in: politie. Natuurlijk had hij niet door dat deze voor mij zelfs persoonlijk was. Hoewel het de bedoeling is dat je met 1 woord reageert, had hij er nu 2 voor nodig: Stelletje lapzwansen. Hier moest ik dus wel even over nadenken. Iets wat ik toch ook wel belangrijk vind en wat ik tot op heden nog niet genoemd heb is dat ik ‘thuis’ toch wel de vrijheid wil voelen om het over mijn werk te hebben en daarbij geen zin heb om strijd te leveren over wat ik doe. Niets vermoeiender en onzinniger dan hier thuis energie in te moeten steken. Ben je open minded, was mijn volgende vraag. Dat was hij wel. Ik besloot dit niet leidend te laten zijn, wilde zien hoe het verder zou lopen.

Dag na dag, vlogen de schermutselingen door mijn beeldscherm. Ik liet hem mijn blogs lezen. Ik kreeg bekentenissen. Nee, hij had geen fraai gebit, wel verzorgd, maar geen mooie tanden. En ik was van plan deze los te laten. Hij had geen opgeruimd huis, weer een overboord. We planden ’n afspraak. Ik maakte ’n grap dat hij met zijn bijna 2 meter niet in mijn bed zou passen. Ach, was zijn respons, ik paste ook niet in de zijne, hij had namelijk ‘n 1persoonsbed. Ineens besefte ik dat zijn opmerking van studentikoos leven, heel letterlijk moest nemen. Ik moest daar over na denken en liet hem weten dat dit voor mij even ’n schakeling was, niet meer en niet minder. Hij reageerde, furieus. Haalde uit naar mij, ik was verroordelend, kon mij niet inleven, voelde mij te veel voor hem. Ik was verbijsterd waar al deze woorden ineens vandaan kwamen. Ik heb de eer aan mij zelf gehouden, bleef netjes en liet hem weten dat hij even, heel even, heel bijzonder voor mij was geweest. En, ik was blij, dat het niet verder was gekomen dan ’n virtuele ontmoeting. De man voor wie ik mijn ‘eisen’ had willen laten varen, bleek dat niet waard te zijn.

Nu, op zoek, naar de man, die mij zo raakt dat alles wat ik hiervoor heb beschreven, niet meer telt.

geplaatst door FemaleBlogger - 4747 keer gelezen

beoordeeld 3.27/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl