Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 23 december 2009

The Dark Side of Dating

Nee dit is geen episode van Star Wars maar een verhaal over een Darth Vader (fictief persoon). Een serieus verhaal over hoe het “daten” niet moet gaan.

Op een dag kreeg ik van “Darth Vader” een bericht dat hij geïnteresseerd in mij was oftewel het saaie standaard interessebericht van Match4Me. Naar aanleiding van zijn interessebericht heb ik zijn profiel bekeken en besloot hierna terug te mailen. Het klikte enigszins weliswaar via de mail, een aantal keren heen en weer gemaild.

Op een vrijdagavond werd ik uitgenodigd voor een chatgesprek. Tijdens dit gesprek kreeg ik mijn 1e waarschuwing (innervoice waarschuwing), Darth Vader was nogal drammerig en ik had hem gewaarschuwd dat ik hiervoor nogal allergisch voor was. Hij stelde namelijk voor om elkaar in Parijs te ontmoeten in plaats van in authentiek Nederland. Ik maakte Darth Vader duidelijk dat ik niet voor dat soort dingen in ben. Ik ben spontaan en gek maar heb ook mijn leven lief,leef tenslotte 1 keer!

Ik stelde voor om elkaar in de Randstad ergens open te ontmoeten en hij vond het ook prima. Hij kwam alleen met een raar voorstel om in Arnhem in het openluchtmuseum af te spreken, lekker dichtbij de Randstad denk ik dan maar niet heus?! Helaas ging ik stom genoeg hierop in ook al kreeg ik weer zo een kippenvel gevoel (2e waarschuwing), maar ik negeerde dat.

De nacht voor mijn “date” werd ik ziek en niet zo een klein beetje ook. Ik heb de volgende dag netjes via sms laten weten dat ik ziek was en niet kon verschijnen. In plaats van beterschap te wensen/ medeleven te tonen, begon hij via de sms te tieren dat hij het stom vond dat ik dit niet eerder heb laten weten (mijn vertaling van zijn bewoordingen is nogal mild)! Ik had hem terug ge-sms’t en hem bedankt voor zijn “medeleven”, ook meteen duidelijk gemaakt dat ik geen zin heb in een date met hem. Natuurlijk kreeg ik allerlei kleurrijke benamingen via de sms maar daarna heb ik hem vriendelijk bedankt en suc6 gewenst.

Vanaf de eerste chatsessie kreeg ik al een akelig gevoel en dat gevoel is alleen maar erger geworden naarmate ik hem “beter” via de mail/chatten leerde kennen. Ik ben blij dat ik niet ben gaan daten met Darth Vader omdat ik niet zoveel over hem wist. Vorige week kwam ik toevallig het volgende artikel tegen: “Check jouw date via de smartphone, soort “backgroundcheck” via de telefoon”:<a href="http://www.bnr.nl/artikel/13694832/check-date-smartphone" target="_blank"> http://www.bnr.nl/artikel/13694832/check-date-smartphone</a>, het zou handig zijn voor de volgende keer maar de volgende keer luister ik gewoon naar mijn “inner voice”! Het is nou eenmaal moeilijk om iemand die je nooit heb gezien te peilen maar dames (en heren) wees gewaarschuwd en luister altijd naar jouw “innervoice”, die is er tenslotte niet voor niks!

Greetz,

Mel

geplaatst door Mel22 - 4788 keer gelezen

beoordeeld 3.3/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl