Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 6 december 2009

The Quest

Inmiddels heb ik mijn verlanglijstje steeds meer zien groeien. De aantrekkelijke man, met humor, die weet wat hij wil. Ik vrees dat mijn lijstje, door weer een ervaring, is uitgebreid met nog n essential.

Ik zag dat n man mijn profiel bekeken had. Deze man had ik op mijn (verlang)lijstje van favorieten staan, hij was 1 van de 3, redelijk uniek dus. Ik had hem nooit benaderd omdat ik niet paste in wat hij zei te zoeken in n vrouw. Nu hij mij had bekeken, toch maar de stoute schoenen aangetrokken en hem laten weten dat ik hem leuk vond. Ik kreeg direct n ontzettend leuke en spontane reactie van hem terug. n Hele warme reactie. Ik ben zelf niet zo van het bellen, maar hem had ik heel snel aan de lijn. n Heerlijke donkere stem. Al snel noemde hij mij: meisje en ik geef toe, dat had wel wat.

Naast af en toe telefonisch contact, was er eigenlijk niet veel. Hij maakt lange, zeer lange dagen op zijn werk, geen internet thuis (ongelofelijk maar het bestaat echt). En toch .. ik kon het voor mij zelf niet verklaren, maar deze man, daar had ik wat mee. Na enige tijd, kreeg ik eindelijk n foto van hem te zien. Type: woest aantrekkelijk. Zon foto zegt niet altijd alles, mensen kunnen in het echt gewoon heel anders uitpakken en dat gold ook voor hem. Nog weer n tijdje verstreek en ik had n naam, kon hem googelen en werd gerust gesteld, hij was inderdaad degene die hij zei dat hij was.

Ik moest enig geduld hebben, n afspraak maken was lastig. Maar ook dat lukte. We hadden afgesproken in n bar van n hotel. Ik kende het hotel niet, maar op internet zag ik al wel dat het vrij chique was, ook dat gaf vertrouwen. Toen ik aan kwam, was hij er nog niet, ik ging dus zitten wachten in de lobby. Ik zag hem voor hij mij spotte en was onder de indruk, wat n waanzinnig leuke, mooie man om te zien. Ik liep op hem af en wist even niet wat er gebeurde. Ik werd vastgepakt en kreeg direct n innige zoen van hem. Ik was overdonderd en liet het gebeuren. Kom zei hij, laten we even naar boven lopen, gedwee volgde ik. Boven bleek n soort van verlaten lobby te zijn. Hij liet mij voelen hoe zijn hart te keer ging, pakte mij weer beet en we begonnen te zoenen. Het was in ieder geval duidelijk dat de aantrekkingskracht wederzijds was. Ik moest mij echt los maken van hem en stelde voor om naar beneden te gaan, samen wat te gaan drinken, nader kennis te maken. n Stap die wij tot op dat moment eigenlijk hadden over geslagen. Het kostte enige moeite om hem te overreden, maar dit keer volgde hij mij, mogelijk niet zo gedwee.

Wij gingen aan de bar zitten, in n hoek, apart van andere aanwezigen. Naast dat deze man heerlijk kon zoenen, er helemaal ok uit zag, bleek hij ook nog eens n leuke gesprekspartner te zijn. We hadden het gewoon echt leuk samen. Aan het einde van de avond vroeg hij of ik met hem mee wilde naar zijn huis.

Ik reed achter hem aan, in n soort van ongeloof, wat n leuke man, wat n aantrekkelijk man, wat n gezellige man, pffff kon dit echt waar zijn?

Hij had al wel gezegd dat hij tijdelijk n huurhuis had. Knus noemde hij het. Vaak vul je zon woord in vanuit jouw eigen referentiekader. Knus kon in mijn optiek betekenen dat het echt klein zou zijn, of hij was misschien wel van n villa naar maatje appartement gegaan, toch? In het hotel hadden we het gehad over wat wij beiden mooi vonden qua inrichting. Hij vertelde dat ook hij vrij netjes was, de kinderen hadden wel n speelhoek waar alles mocht, maar zelf hield hij meer van opgeruimd, schoon aanrecht en zo. Dat alles sprak mij ook aan.

Ik stapte de gang van zijn huis binnen en werd al wat stil. n Kale trap, troep in de gang. Ik stapte de woonkamer in en was helemaal verbaasd. Wat n gigantische zooi. Het huis bleek bijzonder klein te zijn, had voor mij geen enkele relatie met knus. Overal lag troep. Hij liet mij de rest van zijn huis zien en ik was echt verbijsterd. Het leek n woning van iemand die compleet het spoor bijster was, die geen enkel overzicht had op zijn leven. Ik snapte er niets van, zon leuke man met zon goede baan en dan zon huis. Nadat ik naar het toilet gegaan was (waar ik mij genoodzaakt voelde mijn bovenbeenspieren weer eens te trainen), liep ik weer naar hem toe, keek naar hem en zag de man die ik in het hotel ontmoet had. Hoe kon dit? Alles aan hem was goed, behalve zijn huis.

Terwijl ik daar in zijn huis was, realiseerde ik mij, dat ik hoe graag ik naar mijn eigen huis wilde. Mijn eigen, warme gezellige, opgeruimde, schone huis. Hij is nog met mij mee gelopen naar mijn auto en daar hebben we afscheid van elkaar genomen. Weer n heerlijke kus, weer genietend van zijn blik. Onderweg naar huis, wist ik gewoon niet wat ik moest voelen. Door mijn werk, kom ik vaak in woningen die er uit zien als de zijne. Vaak mensen die de huur niet meer kunnen betalen. Soms mensen die geen grip meer hebben op hun leven. Zou ik met zo iemand samen kunnen zijn? Mijn hart en lichaam zeiden ja, mijn verstand schreeuwde heel hard nee!!

Heel even, heb ik echt gedacht dat ik jou gevonden had. En nu nog, kan ik terug denken en het bijzonder jammer vinden.

Gezocht: n aantrekkelijke man met goed gebit, humor, die weet wat hij wil EN die zijn leven en huis op orde heeft.

En mannen, weet ook even, dat ook ik, zaken als haarkleur, lengte, roken, allemaal steeds minder belangrijk ga vinden, die zijn inmiddels verschoven naar de catagorie preferentials.

geplaatst door FemaleBlogger - 5072 keer gelezen

beoordeeld 3.5/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl