Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 10 december 2009

Veranderingen

Hoewel ik best wel wat gewend ben, is er dit jaar wel heel veel veranderd in mijn leven, zeg.

Het oudste kind heeft al enige tijd geleden het nest al fladderend verlaten en het jongste spruitje staat zich al warm te draaien, wiekt nog wat op het droge met af en toe een proefrondje vlak in de buurt, maar binnenkort zal hij toch ook uitvliegen. Een echte moederkloek ben ik eigenlijk niet, maar ik besef wel dat de kinderen mijn focus waren waaromheen de rest werd geplooid. Nu is voor mij de tijd aangebroken om een ander objectief te zoeken.

Dacht ik nog een houvast te hebben in mijn werk, maar dat zat er niet in. Mijn werkgever heeft in zijn onnavolgbare wijsheid besloten, na een zorgelijke blik op de snel slinkende financiŽle reserve, dat een dienstverband met mij er niet langer in zit. Volgende week is mijn afscheidsborrel en dan verlaat ook ik een nest. Help!, denk ik soms, ik kan nog niet vliegen!! Ha!, denk ik op andere momenten, kom ik eindelijk eens toe aan al die dingen die ik nog ooit eens wil doen.

Voor de zekerheid heb ik mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben fier ďbegonnenĒ als ZZP'er. Maar dat is nog niet alles. Ook op het liefdesvlak tekent zich een verandering af. Na het einde van een kortdurende, energieslurpende relatie met een man die erg met zichzelf te doen heeft, begin ik voor het eerst een glimp op te vangen van de voordelen van het single-bestaan. Niet dat ik die voordelen niet ogenblikkelijk weer onder het vloerkleed veeg als een man vermomd als mr. Right zich aandient, maar ik heb nu af en toe weleens het rare idee dat er wellicht toch leven is zonder man.

Al met al ben ik eigenlijk best tevreden met deze veranderingen, maar wellicht helpen die kleine ronde pilletjes ook wel een handje (grapje!).

geplaatst door Palonneke - 5369 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl