Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 21 december 2009

VERLIEFD - vervolg

Na een dag op de bank gelegen te hebben wilde ik daar de volgende dag weer gaan liggen. Ik voelde me nog steeds niet lekker. Eric vroeg verbaasd waarom ik nou weer op die bank ging liggen. Dus toen besloot ik maar naar huis te gaan waar ik in alle rust ziek kon zijn.

De telefoontjes en smsjes van Eric werden steeds minder en ik begon me af te vragen of hij nog wel interesse had. Dus de telefoon gepakt en gevraagd. Hij stond nog een beetje in tweestrijd. Hij vond me wel leuk maar wist het nog niet helemaal. Misschien had ik ook te veel verwachtingen. Tenslotte was ik pas begonnen met daten en als ik enthousiast ben wil ik dat graag laten blijken en vind het dan leuk om te smsen. Voor de ander kan dat misschien wat te benauwend zijn. Voor ons allebei heb ik toen maar de knoop doorgehakt.

Mijn hobby is tarotkaarten leggen. Mensen inzicht geven waarom ze elke keer tegen blokkades aanlopen, een beetje toekomst voorspellen etc. Elke week ging ik naar club 8. Club 8 is een dancing voor een beetje alternatieve mensen. Als je op blote voeten wilt dansen dan kan dat. Jezelf helemaal uitleven op de dansvloer niemand kijkt er van op. Iedereen kan gewoon zichzelf zijn.

Aan het eind van de zaal stond een tafel waar ik de tarotkaarten kon leggen. Na een aantal mensen de kaarten te hebben gelegd kwam er een man aan mijn tafel zitten. We raakten aan de praat en hij vertelde welke cursussen en meditaties hij allemaal gevolgd had en ook dat hij ge´nteresseerd was in de kaarten. Ik vroeg aan hem hoe hij heette en wat hij zoal deed voor werk. Hij vertelde dat zijn naam Eric was en dat hij op een booreiland werkte. Een beetje verbaasd zat ik hem aan te kijken en vroeg wat dan wel zijn sterrenbeeld was. Stier zei hij en vertelde wanneer hij jarig was. Mijn mond viel open van verbazing. Hoe konden twee mannen nou dezelfde naam hebben, hetzelfde beroep, hetzelfde sterrenbeeld en ook nog dezelfde geboortedag? Ik keek even rond om te zien of ik geen verborgen camera zag.

Hij beloofde een keer langs te komen op mijn werk. Hij stond op en liep naar de danszaal. Ik keek hem na en het was net of hij in rook opging. Aan het eind van de avond heb ik Eric nog lopen zoeken om gedag te zeggen maar ik kon hem nergens vinden.

Het was een mysterieuze avond! Hoe vaak kom je twee mannen tegen, apart van elkaar, die zo identiek zijn?

geplaatst door Single-in-the-city - 5166 keer gelezen

beoordeeld 2.75/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl