Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 7 december 2009

VERLIEFD

Alles was nog nieuw voor me. Het inschrijven bij een relatiesite. Vond het vreselijk spannend. Al die foto's van mannen waar je zomaar uit kon kiezen. Al die berichtjes. Soms moeilijk om te kiezen. Bibberig begon ik aan mijn eerste afspraakje. Heb er zelfs 2 uur voor gereisd! Maar helaas we hadden niet dezelfde interesses. Na een aantal afspraken ontmoette ik een man waarbij de vonk oversloeg! Vlinders in mijn buik. Dat was lang geleden. Onzekerheid, jezelf blijven, niet kunnen eten, in de zevende hemel zijn. Wat gebeurt er dan veel met je.

Eric, zo heette hij, werkte op een booreiland, had het sterrenbeeld stier, grijs haar, mooie blauwe ogen en zag er stoer uit. 3 Weken werkte hij op het booreiland en 3 weken was hij thuis. Tijd om over mijn verliefdheid heen te komen had ik niet want op deze manier bleef het steeds nieuw.

Eric wist een leuk restaurant en nodigde mij uit om daar gezellig met hem te gaan eten. Omdat het in een andere plaats was vroeg hij of ik ook bij hem wilde slapen. Met mijn beste pyjama in mijn tas begon ik aan dit avontuur. Na een romantisch etentje reden we naar zijn huis. We dronken nog wat en gingen naar bed. Of het nou de vlinders in mijn buik waren of een voedselvergiftiging ik weet het niet. De hele nacht heb ik boven de wc gehangen om te spugen. Wat was ik ziek. Gelukkig had Eric niks in de gaten en sliep lekker door. Het idee dat hij naast me zou staan en mij zo zou zien zou ik niet hebben kunnen verdragen.

Oh wat duurde die nacht lang.

's-Ochtends keek ik in de spiegel en was niet echt blij met het gezicht dat me aankeek. Lijkbleek en wallen onder mijn ogen. Natuurlijk had ik het verborgen willen houden voor Eric maar met zo'n gezicht kwam ik er niet onderuit om hem te vertellen wat er die nacht gebeurd was.

Verliefd zijn kan dus ook tegen je werken.

geplaatst door Single-in-the-city - 5194 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl