Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 3 december 2009

Zwaktebod

De blog over ouwe bokken en overjarige geiten komt later, ik las vanochtend de blog " Open Plek" van Eva en wil daar op reageren:

Ik hoorde nog niet zolang geleden dat een man er 5 vrouwen op nahield, die hem in alles voorzagen wat hij nodig had, sommige vrienden van hem dachten er hetzelfde over en volgden zijn voorbeeld, het kwam eens voor dat hij er 6 had, ik hoor hem nog vertellen dat de vriendin voor de goede gesprekken wat depressief was, daardoor veel met zichzelf bezig, zodat hij daarop wat aanvulling nodig had, maar dat werkte uiteindelijk niet, nummer 6 was weliswaar uitermate geschikt, maar 6 vrouwen was niet meer te behapstukken vond hij, dat was eigenlijk ook al gebleken uit z'n jarenlange ervaring en ook hoorde hij ongeveer hetzelfde verhaal van z'n vrienden.

Zoals ik al zei, jarenlang leidde hij zo'n leven, totdat hij een vrouw ontmoette, waar hij zo gek van werd dat de een na de andere vriendin in korte tijd het veld moest ruimen, niet omdat die nieuwe vrouw dat eiste, nee, hij wilde zelf niets anders meer, dit was zo leuk, zo allesomvattend, zo'n vrouw ontmoet je maar eens in je leven enz enz.

Je zou dus kunnen zeggen, al dat gefladder met veel vrouwen is leuk voor zolang het duurt, veel beter dan alleen thuis zitten, maar als puntje bij paaltje komt is het een zwaktebod, want wanneer de vrouw zich aandient, waar je hoteldebotel van bent, samen oud mee wil worden (of jong mee wilt blijven) wordt een andere keus gemaakt.

In de blog over de spannende date van Female blogger zie je iets soortgelijks, zij zoekt naar die man om oud mee te worden, dat kan best even duren, zij heeft geen zin jaren te wachten, maar gaat iets doen, wat ze daarvoor niet heeft gedaan en vindt het spannend en nog veel meer, maar je kan er donder op zeggen dat ze tussen de spannende dates door blijft uitkijken naar datgene wat ze zocht en nog steeds zoekt, zoals aan het einde van haar blog blijkt.

geplaatst door Laura - 6373 keer gelezen

beoordeeld 3.71/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl