Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 27 januari 2010

Dating : Hoe een echte man een vrouw is

Lang geleden concludeerde Freek de Jonge hoe zijn moeder het toonbeeld was van een echte man. Aan het einde van zijn show waarin hij de kwaliteiten van een echte man analyseerde bleef geen andere conclusie over. Een betekenisvolle tegenstrijdigheid zoals ook Tracy Chapman concludeerde, geïnspireerd door George Orwell:

Love is hate

War is peace

No is yes

And we’re all free

Sommigen dichten haar een meer mannelijke dan vrouwelijke uitstraling toe, maar wat zegt dat eigenlijk ? Wat is de universele definitie van beiden? Bestaat er eigenlijk wel zoiets en hoe verhoudt dit zich in de vierde dimensie van tijd ?

Ja, ik begrijp de beschuldiging wel als ik haar houding, kleding en voorkomen aanschouw wanneer ze het lied revolutions live ten beste geeft (<a href="http://www.youtube.com/watch?v=7rZbvi6Tj6E" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=7rZbvi6Tj6E</a>). Dit is inderdaad geen presentatie gelijk aan die van Madonna, Aguilera of Shakira; maar bezie haar gezicht op 2 minuten en 45 seconden en overtuig me dat dit niet voor 100% een jonge vrouw van 24 is!

Nog niet zo lang geleden had ik zelf een afspraakje geregeld via M4M met wat achteraf een transsexueel bleek. Hoe bedriegelijk foto’s kunnen zijn! Ze had een knap gezicht gecombineerd met een fantastisch karakter, hetgeen bleek uit onze mailwisseling. Ze was heel normal en heel intens tegelijkertijd zoals mijn Tracy. Ze was zonder vrees voor intimiteit, lyriek en passie; een zeldzaamheid onder vrouwen. Ze had gevoel voor dramatiek, maar accepteerde zichzelf volkomen hetgeen het een stuk makkelijker voor iedereen om haar heen maakte. We ontmoetten elkaar op een najaarsavond en op afstand herkende ik al meteen de kleine verschillen in haar bewegen, gedikteerd door haar afwijkend skelet. Dichterbij vroeg ze of ik door wilde gaan met de date en ik antwoordde bevestigend. Het was niet moeilijk om haar als vrouw te zien lettende op de details, maar ze verraadde zich in de grote bewegingen. Ze schoof heen en weer tussen een bevallige (vrouwelijke) houding en een (mannelijke) gebarende uitbundigheid. Het was zaterdagavond en deze kenmerken waren niet verloren aan de gasten in het drukke grand café. Gezien hun fascinatie was dit niets minder dan revolutionair en nog nooit was de aandacht van een groep tienermeisjes zolang gefixeerd op een onderwerp waar ik onderdeel van was.

Ze had een karakter dat je elke vrouw zou toewensen en de uren vlogen simpelweg voorbij. Ze had een hekel aan Kluun en zij verwoordde hoe haar vriendinnen hun dates analyseerde en zei. “De vent van hun leven kan voor hen staan terwijl zij denken :"Ach gatver ! Hij heeft een snor!". Ik keek naar haar toch wel aantrekkelijk gezicht en dacht bij mijzelf : "een degelijk scheerapparaat erover en probleem opgelost !"

Zij was de leukste date die ik ooit via M4M heb gehad en ja, ze was de enige transsexueel. Helaas voor haar heb ik de ambitie om nog een eigen gezin te stichten en was ik nog niet geheel bereid om ook die aller laatste stap over mijn eigen vooringenomenheid te zetten. Dat was misschien ook wel iets te veel gevraagd in de tijdspanne van 5 uur. Uiteindelijk heeft ze echter wel de (platonische) weg naar mijn hart gevonden. Zonder twijfel heeft ze mijn inzichten veranderd en mijn blikveld verruimd.

Aan het einde van de avond heb ik haar netjes naar huis gebracht zo zoals een echte lady verdient en ik kwam tot de conclusie dat een echte vrouw, in haar basis, eigenlijk een man is.

geplaatst door aeolus - 5172 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl