Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 24 februari 2010

Bedperikelen

Wie date, loopt af en toe tegen de situatie aan dat er bij de ander geslapen gaat worden. Of dat de ander bij jou slaapt. Dat gebeurt meestal niet de eerste keer, maar bij de tweede of derde date is de “blijf-maar-slapen-drempel” een stuk lager.

Bij de beste dates gebeurt het omdat je elkaar op andere manieren wilt leren kennen. En daarbij, je lichaam kan, zeker deze winter, wel wat warmte gebruiken. Soms kan het ook niet anders, bijvoorbeeld omdat het zo gezellig was dat de laatste trein al vertrokken is of omdat de wijn toch iets sneller ging dan een blaaspijp goed vindt.

Als je dan de nacht bij een ander doorbrengt, levert dat veel nieuwe vragen op. Logeerbed, bank of bed? En wat betekent dat? Bank: eigenlijk ben je een beetje lastig, ik hoop dat je slecht slaapt en morgen snel weer weg bent… Logeerbed: is ze keurig opgevoed, of just not that into you?

Wordt het bed? Spannend… maar dan: welke kant ga je krijgen? Heeft ze nog een ongebruikte tandenborstel in huis? Hoe hard is het matras? Ik hoop dat ze (pure) hagelslag voor ontbijt heeft. En als je in een oud huis blijft slapen: Hè, ze had toch helemaal geen kat, ik heb geen kat gezien… wat IS dat?

Al die gedachten vallen echter in het niet bij het vervolg van de nacht... hoe slaapt ze?

Laat ik met mijn eigen nachtgewoontes beginnen. Ik ben het ideale slaapgezelschap. In bed ga ik bij voorkeur links aan de rand liggen, draai me op mijn zij, trek één been in, doe mijn ogen dicht en de volgende morgen vind je me in diezelfde positie weer terug. Snurken doe ik niet, dromen herinner ik me niet en die beleef ik zeker niet fysiek.

Ik slaap al heel lang op deze manier. Het is erg simpel om te doen, kost weinig energie en levert een heerlijke verkwikkende nachtrust op. Ik begrijp dan ook niet waarom vrouwen niet zo slapen.... Stilliggen is voor hen schier onmogelijk. Ze moeten ook minimaal twee keer opstaan om naar de wc te gaan, alsof het zo moeilijk is die blaas in één keer te legen.

De meest aardige en elegante vrouw kan je in bed opeens ongecontroleerd slaan of zelfs ongelofelijk trappen. Was het ’s avonds nog leuk om naar haar te luisteren, ’s nachts slaakt ze rare kreten en maakt ze vreemde geluiden. Dacht je dat vrouwen niet snurken... keep on dreaming, het komt vaker voor dan je denkt.

Ondertussen raak ik gewend aan die spannende nachten. Ik kruip nog meer naar de rand of, en dat heeft de voorkeur maar kan niet altijd, start de slaap lepeltje-lepeltje. Waar ik echter niet aan wen, is wakker worden in een vreemd huis.

Ik slaap dan wel heel rustig, mijn lichaam functioneert door. Het transport van uit drank en voedsel vrijgekomen lucht, zoekt zich ’s morgens een uitweg.... Meestal realiseert mijn slapende ik zich net op tijd dat niet alleen ben en blokkeren samengeknepen billen een beschamende vertoning. Blij dat ik netjes ben gebleven, open ik mijn ogen en draai me om. Daar zie ik de gevolgen van de nacht. En ben meteen klaarwakker....

geplaatst door Willem - 6341 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl