Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 25 februari 2010

Flirten

Ben ik uniek, of zijn er meer vrouwen die er geen zin in hebben om met een man uit te zijn die zijn aandacht onmiddellijk over alle aanwezige vrouwen verdeelt, en je niet meer ziet staan?

Ben ik ouderwets als mijn plezier er dan af is? Heet dit flirten, of is het gewoon bot? En wat is er zo leuk aan flirten? Hoezo onschuldig? Hoezo bezitterig? Zitten we met ons allen iets goed te vinden wat totaal verkeerd is? Waar blijf je dan als je dit niet leuk vindt?

Thuis, ja dat klopt, ik was zo thuis, heb hem niet meer gezien. Dat was snel opgelost.

Blijft voor mij de vraag; meiden, hoe solidair zijn we met elkaar? Gaan we plat voor alles wat zich macho gedraagt? Of staan we als een vrouw achter iemand die geen zin heeft in deze respect loze houding. Want laten we wel wezen, als wij vrouwen niet op zulke mannen reageren, dan heeft flirten geen zin meer. Toch?

geplaatst door EvavanBaar - 4763 keer gelezen

beoordeeld 2.9/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl