Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 21 februari 2010

Ik ben een speler

Eigenlijk voel ik mij hier nog steeds niet helemaal op mijn plek. Ik kan niet eens een ‘goed bedoelende man’ van een ‘niet goed bedoelende man’ onderscheiden. Het afspreken met iemand voelt alsof ik mij naar de slachtbank begeef. Wel leuk hoor, maar ik ben zo bang! Niet alleen, omdat de bedoelingen van iemand misschien niet oké zijn, maar ook omdat je beoordeeld wordt en misschien afgewezen, alsof het aan jou ligt dat het niet klikt!

Het zal duidelijk zijn: ik ben niet het toonbeeld van zelfvertrouwen. Toch kan ik vol overtuiging zeggen dat ik de paar dates die ik nu heb meegemaakt - ondanks dat we ‘elkaars type’ niet bleken te zijn - leerzaam, leuk en gezellig heb gevonden. Ik ben er wat mee opgeschoten! En ik hoop de ander ook.

Ik begin weer grip te krijgen op wat ik wel en niet wil en dat ikzelf degene ben die bepaalt wanneer ik mijn grenzen verleg of versoepel. Het belangrijkste was dat ik merkte, dat het werd begrepen. Het is vaak niet zo zwart-wit. Het is een spel, ik ben geen pion, ik ben een speler! Dat heeft al gemaakt dat ik me steeds beter op mijn plek ga voelen hier.

Dus, dank jullie wel dates, voor die ervaring!

geplaatst door Possess - 4549 keer gelezen

beoordeeld 3.13/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl