Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 20 februari 2010

Mijn eerste ervaringen op M4M

Mijn eerste date is dan geweest, onlangs. Ach en wee... De man heeft ontzettend leuke foto's op zijn profiel, een leuk opgewekt verhaal ook: houdt van buitengenoegens als bergsport en golf, noemt zich 'krachtig', ziet er goed uit. Wie komt binnen? Een depressieve verschijning met duidelijk ander haar, enigszins krom. Dan schrik je. Hij moet het gevoeld hebben, want hij is niet zo lang gebleven. Het muntje was niet meteen gevallen, maar volgende ochtend daagde het dan eindelijk: dit is niet dezelfde man als op de foto's. Maar het gezicht toonde gelijkenis met dat van de man op de foto's, dus ik denk dat het een broer of neef was. Wat een sof.

En zo onnodig ook, want de man heeft wel een aardige persoonlijkheid: belangstellend, ruimdenkend, belezen, beetje filosofisch ook. Dus ik heb wel een leuk gesprek met hem gevoerd. Zonde dat iemand dan hiertoe zijn toevlucht neemt. Maar een voordeeltje voor mij is ook dat ik de laatste loodjes aan mijn huis gepimpt heb, want sinds mijn scheiding had ik nog geen nieuwe mensen lees mannen over de vloer gehad. Nu ja, binnenkort een nieuwe afspraak met een leeftijdgenoot, die woont in een mooie stad aan zee, waar ik ben opgegroeid. Dat lijkt me leuk.

Verder dacht ik dat de M4M een grote en vooral anonieme club mensen als los zand aan elkaar zou zijn, maar inmiddels heb ik gemerkt dat niets minder waar is: er blijkt een gemeenschap te zijn van leden m/v die uitjes en evenementen voor de groep organiseren, een gemeenschap waar ik inmiddels enkele leidersfiguren heb ge´dentificeerd die initiatieven nemen hiertoe. Maar eens kijken wat dat ook voor mij betekenen kan.

Tot slot kreeg ik vandaag de schok te verwerken van de val der regering. Mocht Wilders toch macht verwerven, betekent dat iets voor mij en de mijnen. Mijn half-Egyptische zoons met hun vader ook hier in Nederland, de Islamitische achtergrond: dat betekent wellicht vertrek uit Nederland, ook voor mij uiteraard. Ik houd daar terdege rekening mee: Engeland wellicht? Niet te ver, nog vergelijkbaar met de leefwijze hier, dus niet te moeilijk ook.

geplaatst door Ilse - 9166 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl