Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 17 april 2010

Afscheid

13 april
Tijd voor komen en voor gaan

Niks blijft zoals het was
Op komt weelderig groen, het wordt geel gras
Leuke alsook vervelende situaties blijven niet
Zolang je maar flexibel nu geniet

14 april
Zeggen of doen

Het zijn twee verschillende dingen
Zoals integratie zeggen te willen
Ook eigen scheidslijnen bedwingen
En niet slechts de ander bedillen

16 april
All the machines

Are suddenly standing still
Peace and quiet, no exhaust
Nature's whims are strong and caused
Man's activity to die down at will

Het was best leuk en spannend ook om een paar maanden op een dating site rond te lopen. Maar ik denk dat de kans dat ik 'hem' hier zal vinden niet groot is en heb besloten in het ware leven rond te kijken, me onder nieuwe mensen te begeven zonder echt te gaan zoeken. Zoeken veroorzaakt onrust en dat wil ik niet meer. Als het erop aankomt: wil ik gevonden worden en ik denk niet dat dat gebeurt op een moment dat ik het verwacht. Verder werd, wordt de onrust van de vele telefoontjes, SMSjes, chats en e-mails me teveel. Het was leven in een snelkookpan. En de storende smoezen die mensen hadden wanneer hun gegevens niet juist bleken. 'Ik ben gekrompen' als de lengte zeker minder dan 1.86 m is. Of ik iemand daarom zou afwijzen. Alsof mensen alleen maar op basis van dat soort demografica kiezen. Of 'ik ben afgevallen' als de foto beslist niet de zijne is. Alsof dat het enige verschil met de werkelijkheid was!! Dat is nadrukkelijk wel een reden om iemand af te wijzen. Mijn laatste datevriend was best een lieve man. Maar de combinatie van zijn drinken en mijn geloofsachtergrond maakten een relatie onmogelijk. Dat zal zo blijven, verwacht ik: veel mannen laten hun biertje niet zomaar staan voor een vrouw en zeker niet als het drankgebruik wat, zeg maar veel groter;)))) is en er nog een levensbeschouwelijk verschil is. Zo'n relatie willen ze helemaal niet. Op bepaalde punten blijkt integratie als het erop aankomt niet mogelijk en dat zijn die van de persoonlijke leefgewoonten. Maar goed ook: ik wil helemaal geen man die veel drinkt. De man had het niet toegegeven, maar ik had 't best in de gaten:PP Dus de levensbeschouwing neemt mij hier in bescherming. Ik heb genoten van de gesprekken in de algemene chat op M4M. Wie daar komt, is eerlijk, wil contact en ook vriendschap met anderen aangaan. De onsmakelijke figuren komen er niet. Dat is fijn en geeft een dating site dat extra dat het de moeite waard maakt om te blijven komen. Maar: het is niet het hoofddoel waarvoor ik me inschreef en vandaar dat ik mijn aanwezigheid toch beperk. Ik sluit niet uit dat ik tzt toch weer een poging waag, dus ik bezin me nog even op uitschrijven.

Ik wens iedereen ongelofelijk veel geluk, hoop oprecht dat jullie degene die jullie zoeken hier vinden. Of elders en dat je hoe dan ook heel gelukkig wordt samen.

En verder: geniet ik nu van de rust die mij plots in de schoot is geworpen. Wie net als ik letterlijk onder de rook van Schiphol woont, zal begrijpen wat ik bedoel, zeker nu op zaterdagochtend en waarom ik de natuur nu extra dankbaar ben voor een pauze uit het lawaai en de stank:))))

Ilse 17042010

geplaatst door Ilse - 4003 keer gelezen

beoordeeld 2.8/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl