Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 9 april 2010

BIJNA MATCH (1)

Eerder schreef ik over mijn mislukte dates. Veroorzaakt door verkeerde verwachtingen van mij, hem of beide. Geleerd van die mislukkingen, die overigens lang niet allemaal vervelend waren, besloot ik slimmer te werk te gaan. Selecteren, benaderen, duidelijk maken wat ik zoek en na een korte mailwisseling en een telefoontje, snel afspreken.

Een ‘potentieel kandidaat’ reageerde op mijn interessemail en hij wilde, net als ik, niet te lang mailen maar snel afspreken. Hij scoorde enorm met een spontane uitnodiging voor een concert van Beth Hart. Zelf had hij nog nooit van haar gehoord, laat staan gezien, maar in mijn profiel stond dat ik haar goed vind en dus was hij op zoek gegaan naar kaartjes. En zo zagen we elkaar voor het eerst tijdens een concert van miss Hart in Alkmaar. Tijdens het concert kwam er van praten niet echt veel en dus stelde ik na afloop voor om nog een borrel te doen in een kroeg. Lang verhaal kort.. we hebben heerlijk gekletst, geborreld en veel gelachen en….. eindigden die nacht in een Formule 1 hotel.

Stel je voor!! Ik moet zeggen dat dat niet een voorop gesteld plan was (van ons beide niet), maar we hadden te veel gedronken om nog te rijden. Na 2 ´normale´ hotels geprobeerd te hebben (vol) belandden we giechelend in dat toch wel goedkope hotel. Zelden zo gelachen! Ik heb een mega leuke, ahum lekkere, nacht mogen beleven. De volgende ochtend wel ff alle schroom aan de kant want ik had immers niets bij me. Geen haarföhn, geen gel, geen mascara om mijn oogjes open te trekken… en dus kwam ik met een coupe chaos en blote billen gezicht tevoorschijn. Of hij zag t niet, of het stoorde hem niet, want we hebben gezellig ergens ontbeten en namen toen afscheid. Ik redelijk stoer, omdat ik eigenlijk dacht dat het bij deze ene nacht zou blijven. ´Nou dag, we bellen!´. Ik weet nog dat ik hem de rug toekeerde en zonder geluid gilde! Whaaaaa…. en direct mijn vriendinnen ging bellen natuurlijk! Wat een nacht, hilarisch! En het bleef niet bij die nacht. In de auto naar huis kreeg ik al een sms, dat hij me graag nog eens zag en of hij 2 dagen later bij mij thuis welkom was. Het was het begin van een relatie van 5 maanden. Tijdens een citytrip met hem naar Rome (toch anders dan dat reisje met mijn vader) vertelde hij dat hij niemand lief had. Geen ouders, geen vrienden, geen speciaal iemand.

Ik weet dat hij me erg leuk vond en zelf had ik het werkwoord ´houden van´ ook nog niet gebruikt, maar toch baarde dit me zorgen. Ieder weekend was hij bij me en ik werd steeds ontevredener. Hij was hartstikke lief, intelligent, mooi, attent, etc. Er was genoeg passie, maar de relatie groeide niet. Er werden geen dieper liggende gevoelens aangeboord. Ik weet nog dat ik erover sprak met een vriendin en me geneerde, omdat het wederom voor mij niet genoeg leek te zijn. We hadden heel goed ‘friends with extra’s’ kunnen zijn (of fuckbuddies zoals mijn mannelijke vrienden dat zeggen, maar omdat ik een vrouw ben dien ik andere taal te gebruiken), maar daar was ik niet naar op zoek. Op een dag heb ik hem gezegd dat het niet werkte en eigenlijk was het toen ook gelijk over. Geen discussie, geen tranen, geen weerwoord… alleen een ´oké´ van zijn kant en even later was hij verdwenen. Frustrerend was dat en tegelijk bevestigend dat het niet goed zat. Ik ben er niet zo verdrietig om geweest omdat ik niet van hem was gaan houden. Na beëindiging van de relatie stonden we beide weer vrij snel op die datingsite. Dit was een beetje flauw en hier was ik toch nog wel even verdrietig over. Dat we (ik deed het zelf ook) zo snel het leven weer oppikten.. zo van, neeeext!

Ik heb me uitgeschreven en ben na een paar maanden ‘rust’ weer lid geworden van een andere datingsite. Hij en ik zijn nu goede kennissen. Ik zag m vorig jaar december voor het laatst tijdens een concert van Beth Hart. Hij is nu ook fan! Hij kwam me spontaan gedag zeggen en gaf me een vriendschappelijke kus. Hij was met een vriend. Ik geloof niet dat hij ooit een vrouw zal toelaten, in zijn leven, in zijn hart. Ik was met mijn beste vriendin en het was goed zo. Even daarvoor nog had ik nl gebeld met mijn nieuwe liefde. Over deze 2e bijna match meer in mijn volgende blog.

geplaatst door matchme2 - 3320 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl