Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 29 april 2010

BOOBQUAKE!

“Veel vrouwen die zich niet bescheiden kleden… brengen het hoofd van jonge mannen op hol, corrumperen daarmee hun deugdzaamheid en verspreiden overspel in de samenleving, en verhogen (dientengevolge) het aantal aardbevingen.” Aldus Hojatoleslam Kazem Sedighi (gebedsleider in Teheran) in de Iraanse media.

Dit bericht bracht Jen McCreight (een 22-jarige studente uit Indiana) op een wereldidee. Zij wilde de verwarde gedachten van de man wel eens even wetenschappelijk bewezen zien en riep vrouwen op 26 april mee te doen aan BOOBQUAKE.

Ze vroeg ons die dag een zo diep mogelijk decolleté te hebben om te kijken wat dat ‘aardbevingsgewijs’ zou doen voor de wereld. Aangezien ik steevast getooid ben met een metersdiep decolleté, behoefde ik niet veel aansporing om er nog een metertje bij de smokkelen.

Maar is het gelukt? Hebben jullie van de week in je omgeving meer vrouwen met een decolleté ontwaard, of ben je als man politiek correct. Look, but don’t tell, right? Heb je als strijdvaardige vrouw meegedaan? Was je net zo’n enthousiaste ‘Boobquaker’ als ik, gewoon om te zien wat het met de mannen in je omgeving deed?

Ik heb eerlijk gezegd niets extra’s gemerkt. Komt natuurlijk omdat mijn omgeving al jaren gewend is aan mijn cleavage. Ook op straat heb ik geen extra trilling gevoeld. Hoogstens een schok door het plotseling remmen van de tram.

Het deed me wel nadenken. Wat voor een boodschap stuur ik de wereld van de hulpeloze man in, door kleding met een decolleté te dragen? Voor mij, als zelfverzekerde vrouw, staat het voor het feit dat ik me fijn in mijn lijf voel en er blij mee ben. En toch vraag ik me af: “Hoe erg raakt de mannenwereld daarvan in de war? En ook, wat is voor een man de gebarentaal van het decolleté?”

Mannen, alsjeblieft, get out of your box en vertel me… Boobquake wat doet het op dagdagelijkse basis met jullie? En vrouwen…share share share! We kunnen er alleen maar beter van worden toch?

Wil je meer weten over Jen McCreight?
www.blaghag.com


geplaatst door Elise - 4484 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl