Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 4 april 2010

De magische afknapper

Hoe romantisch is een mooie stem uit je mobieltje in je oor of piepkleine briefjes op je beeldscherm van ‘een’ hem, even helemaal alleen voor jou. Je droomt er een wolk van een verpakking omheen. En die meegolft zoals jij golven wilt en plaagt of afstand neemt, daar waar jij uitgedaagd of met rust gelaten wilt worden.

Dan komt de date. Daar zit hij. Met een zweem van alledaagsheid om zich heen. Beetje supermarktachtig, pluisjes verwijderend van de trui. Zo gewoon en.. er is ook niets dat boven het gewone uit stijgt in jouw beleving.

Laatst had ik een periode lang met iemand zitten chatten. Op maandagavond, donderdagnacht, zondagochtend… Gewoon lachen, gezellig. Een talige flirt op ‘HBO+-niveau’. En toen ik hem wel in het echt mee wilde maken, kreeg ik een serieuze aanval van ‘afknapper-angst’. Het was ineens helemaal niet meer leuk, spontaan en gezellig. Ik ging… moeilijk doen. Dingen uitleggen. Lange brieven schrijven. Want, ditmaal was ik bang dat hij op mij zou afknappen.

En even dacht ik bij mezelf: ‘h, zo ken ik je weer, lekker onzeker, als altijd’. En zo zal ik dan ook overkomen op de date. Niet zo ‘brutaal en ondeugend,’ als in de chat of aan de telefoon. Heel alledaags en niets wat daar boven uit stijgt in zijn beleving. 't Is zo drastisch anders, als je in elkaars fysieke aanwezigheid verkeert. Hoe kan dat toch?

geplaatst door Possess - 3229 keer gelezen

beoordeeld 3.2/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl