Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 24 april 2010

Echte liefde

Alweer eventjes niets geschreven, het wordt weer tijd dat ik wat dingen van me af ga schrijven, even delen met waar ik zoal aan heb zitten denken de afgelopen tijd.Ik was vorige week een weekendje weg met 17 andere studenten, erg gezellig, mooi weer hadden we gelukkig. We zaten in bungalows in een bungalowpark ver weg van huis. Overdag stond er meestal niets gepland en ’s avonds gingen we uit. Het was een gemengd gezelschap, met de heren in de meerderheid. Op een gegeven moment kwam liefde en seks ter sprake.

Er werden vragen gesteld als heb je een vriendin? Ben je nog maagd? Ben je gelovig? Waarom ben je nog maagd?

Ik heb dan altijd zoiets van het draait toch niet om het seks moeten hebben met iemand? Ik heb liever dat ik iemand volledig vertrouw en de stap van seks dan pas neem. Iemand waar je seks mee hebt is niet zomaar iemand, maar meestal je geliefde waar je om geeft en van houdt, waar je dat voor over hebt. Zo zie ik dat.

Tot nu toe heb ik op het punt van wel of niet doen gestaan, maar bewust gekozen om het niet te doen, simpelweg omdat het niet vertrouwd genoeg was met mijn toenmalige geliefde. Het klinkt heel pijnlijk alsof ze met de condooms in haar hand staat gereed om één van de zakjes open te maken en dat jij het dan verpest, maar zo zag ik dat absoluut niet op dat moment. Het voelde gewoon niet 100% vertrouwd aan en dan doe ik dat niet.

Ik denk dat het ook wel uitmaakt hoe je in je relatie staat op dat moment en hoe goed je elkaar kent. Voor mij zou seks op de eerste date echt een not zijn.

Daarnaast een one night stand, volgens mij kan ik dat absoluut niet. Ik zie best voor me hoe zoiets verloopt, maar weet zeker dat ik daar niet van ben. Op die manier is seks ook meer lust dan liefde en dat is toch raar vind ik. Zonder liefde weet ik 100% zeker dat er voor mij niets aan is.

Toevallig heb ik het tv-programma van Arie met de 40 dagen zonder gevolgd en daar denk ik echt ongelofelijk. Dat je zo erg kan zijn dat 40 dagen zonder lastig wordt voor je om vol te houden. Dan ken je toch geen echte liefde? Dan heb je naar mij idee veel lustgevoelens en ken je echte liefde niet.

geplaatst door Redinf9 - 3953 keer gelezen

beoordeeld 3.6/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl