Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 21 april 2010

Het Amerikaanse fotomodel

Er zijn foute tenten in Amsterdam en goede tenten. Goede tenten zijn intellectueel, net als ik natuurlijk, foute tenten zijn voor het 'gewone' volk. Soms bevind je je in zo'n foute tent. Als het soms is, kan dat best leuk zijn. Er wordt voor spiegels gedanst en er wordt drank uit navels geslurpt. Als je geluk hebt ligt je tent ook op een pub crawl route. Zorg dan dat je je een barkruk weet toe te eigenen, beantwoord om de zoveel tijd bevestigend op de vraag van de barman of je nog wat wilt drinken en kijk naar de carnavalsstoet die de hele avond langs je trekt. Je hebt een topavond.

Mijn topavond kreeg nog een vervolg omdat er naast mij een mooie blondine zat. Ze zat er al een tijdje, lang genoeg voor mij om mijn moed geheel en al verzameld te hebben. Ik sprak haar aan. Ze was Amerikaanse, uit CaliforniŽ. Ze begeleidde samen met haar moeder een groep studenten uit die staat. De studenten gingen los op de dansvloer en zij zat lichtelijk verveeld aan de bar. Ze was fotomodel, zei ze, en ze acteerde. Ze was 32, maar dat wist bijna niemand, omdat als dat bekend werd, ze waarschijnlijk maar weinig meer gevraagd werd voor modellenwerk. Op haar website stond dus dat ze 23 was, zei ze. Allemaal leuke verhalen hoor, maar ik was niet echt onder de indruk en begon, als ik het me goed herinner, over koetjes en kalfjes te praten. We sloten de avond zoenend af en ik kreeg haar telefoonnummer. Ze was nog een week in Nederland en misschien konden we samen nog een stukje gaan fietsen door het Amsterdamse ommeland. Voor de koetjes en de kalfjes.

Natuurlijk zocht ik haar op op internet. Wauw... ze was echt fotomodel! Pfff... wat een mooie foto's. Ze stond zelfs als actrice vermeld in 'the internet movie database'. Ik stuurde haar een vriendschapsverzoek op Facebook, met de tekst: "Heb ik echt met jou gezoend??". "Yes you have". De zondag erna regelde ik voor haar een gammele damesfiets en we spraken af op het Spui. Het was een heerlijk zonnige dag. Daar kwam ze aangelopen... Tering wat een stoot! Ze droeg een coole zonnebril en een sexy kort rokje. Zo uit een Amerikaanse film komen lopen, het dorpse Spui op. Way above my league, maar ja, verblind door die bril natuurlijk. Lucky me. We stapten op de fiets en fietsten in oostelijke richting de stad uit. "Wobbly", was het voorwiel van haar fiets, maar dat was nog niet het grootste probleem. Haar rokje was te klein! Het trok omhoog tijdens het fietsen en zo was ze aan het 'flashen' voor zij die het geluk hadden haar langs te zien komen. Dit kon natuurlijk niet de hele rit doorgaan, moest zelfs ik beamen. Ik belde een vriend op die op de route woonde, met de vraag of hij een trainingsbroek had. Had hij. Vol trots nam ik mijn buit mee naar zijn huis en we verlieten de woning met mijn fotomodel ingepakt in een nog lang niet de-erotiserende trainingsbroek. Verder fietsten we naar Muiden, romantischer lukt haast niet, zo dichtbij. Zij maakte volop foto's, ook van ons samen. Ik vroeg haar ten huwelijk bij het Muiderslot. Ze lachte en we zoenden weer.

De terugweg was lang en de zon ging onder. Ze was moe vanwege het wobbly wiel en ze kreeg het koud. Ik gaf haar mijn jas en van haar toen geheel afwijkende outfit maakten we een foto. Nadat ik haar bij haar hotel had afgezet ging onze relatie snel bergafwaarts. Ze reageerde nauwelijks op mijn berichtjes en zelfs afwerend op mijn sms-jes. Pas een half jaar later verschenen haar foto's van Amsterdam op Facebook. Foto's van de koetjes en de kalfjes en wťl de foto van haar in die rare trainingsbroek en met mijn jas aan, maar geen foto van ons samen. "Sorry, dat zou mijn ex niet zo leuk hebben gevonden", schreef ze me.

De rest van mijn leven moet ik maar blijven geloven dat dit verhaal waargebeurd is. Geregeld kijk ik nog even naar haar mooie profielfoto op Facebook en zoek ik de foto op van haar in mijn jas. Ach, een leven samen heeft er toch nooit echt ingezeten, want zoenen kon ze niet.

geplaatst door Fyko - 4157 keer gelezen

beoordeeld 3.5/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl