Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 7 april 2010

Kiss From a Rose...

Tja, daar zit ik dan achter mijn laptop en kijk toch maar eens weer op M4M.
Het is niet de eerste site waar ik mij heb ingeschreven maar ik hoop het hier langer vol te houden. Meestal is het foto's kijken en constateren dat de mogelijkheden toch wel erg beperkt zijn, als je gratis lid bent, dus dan toch maar betalen. Uiteindelijk heb ik mij toch ook niet voor niets ingeschreven en wie A zegt moet ook maar eens B zeggen. Je zult inmiddels hebben begrepen dat ik niet overloop van enthousiasme voor een datingsite. In het verleden heb ik diverse dates gehad, waarvan een aantal goede vrienden zijn geworden. Aanvankelijk lotgenotencontacten. Heel prettig om je frustraties en zorgen mee te delen en om af en toe af te spreken om leuke dingen te gaan doen. De heren haken echter af omdat de één na de ander toch zijn liefde vindt. Ja inderdaad, de meesten toch via een site als deze, maar ook toch nog steeds in het "wild". Al dan niet gekoppeld door vrienden of familie. Nu heb ik ook wel eens wat, toch echt wel duidelijke, hints laten vallen maar om de één of andere reden pikt mijn omgeving dit niet op. Of ze kennen gewoon niemand waarvan zij denken dat hij bij mij past.....

In het begin is het best nog wel even spannend als je nieuw ingeschreven staat maar dan slaat daar ook weer een stukje verveling toe. Nu heb ik tegenwoordig tijd zat en zie het als een vermakelijke bezigheid. Heb bijna een dagtaak aan het bijwerken/aanvullen van mijn profiel. Zelfs een nieuwe foto-camera gekocht. De oude had ik opgeblazen omdat ik hem aan de verkeerde lader had gekoppeld. Hoe dom kan een mens zijn... Dat biedt meteen perspectief voor het maken van een paar leuke shots. Kindlief gevraagd om mama op de foto te zetten en dat doet hij met veel plezier. Ik krijg hier en daar een aanwijzing en sommige foto's worden onverbiddelijk afgekeurd. Weg d'r mee! In de prullenbak. Het moeten wel representatieve afbeeldingen zijn natuurlijk. Daar sta ik dan met mijn nieuwe frisse foto's! Blijkbaar toch een heel ander gezicht want ineens krijg ik berichtjes binnen....... Ik schrik er bijna van ;-). Waaronder een hele spontane reactie van een vlotte heer die met één woord roept wat hij van mij vindt. Nu kan ik bijzonder goed tegen dergelijke spontane reacties en dat nodigt natuurlijk meteen uit om te reageren. Al snel stappen we over op gewone msn want het chatten via M4M is een beetje te traag hier en daar. Technische beperkingen want aan ons zal het niet liggen. Wij willen snel!
We hebben een relatief kort gesprek waarbij al snel duidelijk is dat de heer in kwestie saxofoon speelt. Laat dat nu het instrument zijn waar ik voor val! Hij vraagt mij wat ik een erg mooi nummer vindt. Ik kies voor Seal en hij mag een nummer kiezen. We verbreken de verbinding en hij gaat zich terugtrekken om te oefenen... Later op de avond weer contact, nu ook per telefoon, want ik moet wel wat kunnen horen.. Hij heeft een prettige stem. Daar gaat hij en speelt Kiss from a Rose.... Ik ben helemaal onder de indruk en geniet van de muziek. Hij verontschuldigt zich voor het nog niet helemaal perfecte optreden, maar dat maakt voor mij helemaal niets uit. Na afloop bedank ik hem en we verbreken weer de verbinding want het is ook gewoon bedtijd. Een kort romantisch moment wordt weer verbroken door de werkelijkheid. Ik ga naar boven en poets mijn tanden nog nagenietend van het bijzondere moment. Plots komt daar een traan van ontroering..... Nog nooit eerder zo'n mooi muziekgeschenk gekregen en zeker niet van een vreemde. Wat is dit toch een bijzonder medium........

Nogmaals hartelijk bedankt en een dikke kus!

geplaatst door Nina - 3461 keer gelezen

beoordeeld 3.33/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl