Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 5 mei 2010

Een erotisch kadootje...

De eerste mail, was open en lief. Meteen had ik een gevoel bij.... laten we haar Kim noemen. Kim vertelde wat ze deed en wat voor haar belangrijk was in het leven. Immers voor mij geeft dat een beeld of onze horizon’s een beetje, of een beetje boel over elkaar heen vallen. Ik begin tenminste aan een dat met uitzicht op de verre horizon, hoe ik er moet komen....of zal komen.......met haar.........wie weet. Laat ik tenminste mijn best doen! Ik antwoorden haar de volgende dag de warmte sprong spontaan van de mails af en er was een band ontstaan. Mijn gedachte droomde al weg met Kim en bekeek nog een keer haar foto’s. Ja zeker het was een hele leuke meid. Diverse mails volgde en door haar baan in het onderwijs en de drukke bezigheden in het basis onderwijs gaven haar maar weinig mogelijkheden om te reageren. Er was daardoor een hikje in de mails.
Op een zaterdag avond rond tienen hadden we weer contact per mail. Zij schreef weer ze lief en betrokken. Ik voelde haar hand al over mij hen glijden en de uitstraling ......zucht. Mijn type!! Alhoewel ik totaal geen bewijs had dat het daadwerkelijk zo zou zijn gaf iets in mij aan dat het wel snor zat. Je probeert je toch te behoeden voor pijn. Van mijn grote leermeester heb ik wel eens gehoord dat iedereen plezier wil versterken en pijn wil vermeiden. Dat lijkt me wel heel aannemelijke verklaring voor mensen hun gedrag. Het was koud buiten en ik liep op een paar dikke sokken over mijn houtenvloer. Binnen was het warm en buiten vielen de sneeuwvlokken gestadig naar beneden. Ik schonk nog maar eens een kom thee in. Het scherm lichte op terwijl ik de eerste slok van mijn thee nam. Ik was wel weer toe aan een date, gewoon met iemand afspreken, al die kriebeltjes vooraf, de rit ernaar toe,...oh nee.... wat je gaat aantrekken als....!! Ja dames, er zijn mannen die dat ook hebben hoor!! Op de DVD speler stond Kings Of Leon keihard On Call te spelen. Mijn hart bonkte, wat zal dit opleveren want mijn laatste vraag was: “zullen we iets afspreken!” Misschien wel een van de meest besproken zinnen. JA!! was Kim haar antwoord, leuk!! Wanneer? Shit weer lag de bal bij mij. Flink zijn YES_YES zei ik tegen mijzelf. Ik beet op mijn onderlip en schreef: “NU!”??
Met een zucht en zonder na te denken gaf ik de computer opdracht om de mail te verzenden. Ik denk dat ik bijna geen adem heb gehaald in de seconde tot dat ik haar mail ontving. Wouw dit had ik nog nooit gedaan!! Wat heb ik in Godsnaam gedaan?? Straks zegt ze Ja! Maar misschien ook NEE. Allerlei rationele gedacht gingen door mijn hoofd wat hoort of wat niet hoort. Godverdomme YE_YES je bent oud genoeg om voor je zelf te beslissen en een keuze te maken. Nee heb je,.. en het kan altijd JA worden ... en dan.... gewoon laten gaan hoe het gaat.
Ik drukte op de mail en starten de ademhaling weer om mijn lichaam tenminste qua ademhaling tot rust te brengen. Er stond; “ja , waarom niet!!, ik ben nog ~ Boeuf Bourguignon aan het maken maar dat is zo klaar en kost wat roeren in de pan”. Pffffffff Dit had ik nog nooit mee gemaakt. En Nu, Ik vroeg haar adres en ik ging in een race door het huis om de slobber winterkleren te verwisselen voor een strakkere outfit. Gek dat ik meteen wist wat ik aan wou en met een luchtje op ..........waarom zo’n haast? Als ze nu Ja zegt dan is dat over 10 minuten ook zo hoor! De inwendige stem had weer even controle over genomen en ging terug naar de slaapkamer om andere schoenen aan te doen omdat ik met deze sneeuw waarschijnlijk met deze snel stappers geen meter verder zou komen. In de tussen tijd flitste gedachtes door mij hoofd, haar foto’s haar mail, haar profiel. Je moet immers wel weten wie je voor je hebt en dat je wel wat hebt verdiept in dat persoontje. Even later zat ik in de auto, wat een bof die winterbanden! Ik belde aan en Kim deed open. Ja, precies zoals op de foto. Dat is nog wel eens wat anders geweest toen ik ook een afspraak overdag had en bij de ijswinkel had afgesproken en daar dan tenslotte de -Oma versie- van de foto’s op de dating-site zag staan!! Vreemd hoe sommige dames zo gehecht zijn aan bepaalde onrealistische foto’s van vroeger dat ze deze op een dating-site plaatste om dat ze in de overtuiging zijn/waren dat ze er nog zo uit zien! PFFFF. Ze had een lach die je meteen ontwapende en we kuste elkaar op de mond, waarom? Gewoon het voelde zo. Omdat zij waarschijnlijk ook in een race door haar huis was gegaan en van kleren had gewisseld en heel lekker rook, schreeuwde de Boeuf Bourguignon om aandacht. We praten over diverse dingen terwijl zij met haar rug naar me toe stond. Ze roerde met haar slanke lichaampje in de pan, Oh ja ...we hadden het over hoe lang ze hier woonde en wat ze had gedaan om deze koestal van een flat weer leefbaar te maken. De woorden gingen even via een ander kanaal naar mijn hoofd, ik leek automatisch te kunnen antwoorden. Ik bekeek haar sierlijke bewegingen bij zoiets simpels als het roeren in een pan. Jeetje wat kan zoiets erotisch zijn! Ja dit is wat je mist op een dating site- die bewegingen van iemand, en dan in een antwoord haar hoofd wat naar achter draait en haar rossige haar van haar schouder laat afvallen alsof het vraagt om aangehaald te worden, terug gelegd te worden op de plek waar het vandaan kwam. Of er door heen te gaan met je vingers?? Ik zuchten diep zonder dat ze het kon horen en bekeek haar. Wat een ambiance om langzaam naar haar toe te bewegen en mijn armen om haar heen,... en....en.. ik verkende de plekken op het aanrecht. Het was spannend, ja je weet dat rond elven er mogelijk niet een thee date zou zijn, maar toch wie maakt de eerste set?
“ ik kom zo bij je”.. zei Kim. “Ga maar vast zitten daar” .... misschien had ze mijn gedachtes gevoeld of.... ze vroeg wat ik wilde drinken en pakte twee glazen en een fles wijn. Terwijl ze aankwam lopen observeerde ik haar bewegingen van ranke slanke heupen tot stralende lach met haar licht roed haar. Kim mocht er zijn. Wat een bofkont ben ik toch dacht ik! De bank was er een van het soort wat op direct op de grond stond/lag en dat je bijna zoals in de 70-ties meer liggend bezig bent dan zitten. Weer helemaal in, deze: lounge tijd. Ze plofte naast me neer. Hmm wel heel dichtbij, dus... toch ik had gelijk ja een BVI – blijk van Interesse. We keken elkaar aan en we proosten op ... de liefde.....ze schoof gelijk wat naar achter op de bank en morste wijn, beide gingen we op onderzoek waar het gemorste was terecht gekomen. Onze hoofden kwamen heel erg bij elkaar en daarmee ook onze monden. Als een magneet trokken de lippen hunkerend naar contact elkaar aan. Haarlippen waren warm en zacht maar vooral heeeel lief en warmte. Ook een HSp-er (High Sensitive Person)?
Ale een auto die plotseling in een versnelling schiet volgde de dingen op dominowijze voort. Haar kussen werden beantwoord met een ongelofelijke spetterende energie, waardoor onze lippen trilde van elektriciteit zoals je dat wel eens mee maakt als je een stroomstootje krijgt van iets waar je langsloopt.

geplaatst door YES_YES - 4391 keer gelezen

beoordeeld 2.71/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl