Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 6 mei 2010

Afspraak met jezelf

Wat is het toch verschrikkelijk moeilijk om je aan afspraken te houden…met jezelf.
Voor een ander ben je superstreng, maar voor jezelf ben je opeens de toegeeflijkheid zelve: “ Je bent ook wel erg streng voor jezelf, hoor, je mag best wel wat soepeler zijn.”

Twee weken geleden heb ik met mezelf afgesproken dat ik stop met mannen en internetdaten en dat voor op zijn minst één jaar. Het zijn allemaal klootzakken en egoïsten. Ze denken allemaal dat het gras elders groener is.

Jah… en dan wordt het lente. AAAARGH!

Dan zie ik er gewoon lekker uit, kan ik niets aan doen. Dat zien ze dan. De mannen.
Kan je nog zo ontzettend je best doen om ze te ontwijken, maar dat lukt gewoon niet. Ze lachen naar je, bieden je biertjes aan, ook al drink je die niet. Gaan opeens met je praten en willen met je mee naar huis. Voor een nachtje. Of als FWB, want “We kunnen het toch heus wel meer dan één keer doen samen, schatje? Tot ik wat beters heb…”

Voor mij geldt:
Ik moet kijken. Ik moet cijfers geven. Ik moet denken, zou ik het daarmee kunnen?
Zou hij niet als een wijf het zeewater ingaan, maar als een stoere vent de branding doorklieven, duiken, bovenkomen en zijn haar uit zijn gezicht slingeren.
Ik kan daar niet onderuit. Het beeld van zijn glinsterende torso staat ongewild loepzuiver op mijn veel te ‘feromonale’ netvlies.

Vervolgens denk ik: “Is hij, na het zwemmen, wel een mannelijke BBQ-er? Kan hij dan opeens wèl vlees klaarmaken? Of staat ie, zoals bij mij in de keuken, bij de BBQ-kok in kwestie met één hand in zijn zak en de andere om een biertje een beetje op zijn tenen heen en weer te wippen. Met een blik van Zoooo, dat zou ik ook wel willen kunnen…”

Ik heb het liefste de eerste. Een stoere man met een voorliefde voor zelfgemaakte marinades, waarmee het vlees zich doordrenkt, in de tijd dat je op het strand dartelt, boekjes leest en samen ‘afkoelt’ in het ondoorzichtige water van de Noordzee.

Dus dat moet ik uitproberen.
Jah…Probeer je dan maar eens aan de afspraak met jezelf te houden…
geplaatst door Elise - 4234 keer gelezen

beoordeeld 3.3/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl